El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
VAMP! PROFESSIONAL LINER
VAMP! PROFESSIONAL LINER

VAMP! PROFESSIONAL LINER

Extrablack 100
-20% T'ESTALVIES -3,80 €
19,00 € 15,20 €
15,20 € -20%
15,20 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,23€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Pupa Vamp! Professional Liner.

Delineador dulls amb pinzell ultrafí resistent a laigua.

"VAMP! PROFESSIONAL LINER és el delineador d'ulls de Pupa per a un traç negre intens i lluminós amb efecte brillant. El seu pinzell ultra fi és perfecte per realçar el contorn dels ulls amb extrema precisió i el seu traç es manté impecable durant tot el dia , com un delineador professional Per al teu maquillatge estil anys 60, deixa anar la teva creativitat!

També és resistent a laigua. La seva textura plàstica s'adhereix perfectament a la parpella.

Baix risc d'al·lèrgies

Provat per oftalmòlegs

Sense parabens

Fabricat a Itàlia".

EAN13
8011607206018
Quantitat
1 ct
Tipus de Marca
Selectiva
Acabat
Brillant
Durada
Llarga Durada
Waterproof

"Dibuixa una línia a la base de les pestanyes, començant des de la part interior de l'ull cap a l'exterior, de manera que quedi harmoniosa amb la forma natural de l'ull.

Deixa'l assecar uns segons, si ho desitges pots repetir l'operació o difuminar amb un pinzell fi fins aconseguir l'ombreig desitjat."

AQUA (WATER), STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, PVP, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, ACRYLATES COPOLYMER, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77499 (IRON OXIDES)