El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
VAMP! MASCARA WATERPROOF
VAMP! MASCARA WATERPROOF
VAMP! MASCARA WATERPROOF

VAMP! MASCARA WATERPROOF

Extra Black 001
-20% T'ESTALVIES -3,95 €
19,90 € 15,95 €
15,95 € -20%
15,95 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,24€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Pupa Vamp! Waterproof.

Màscara de volum excepcional pestanyes exagerades durada extrema.

La revolucionària màscara de pestanyes voluminitzadora de llarga durada. Resistent a l'aigua, la humitat i les temperatures altes.

Aconseguiu unes pestanyes espesses, voluminoses i superdenses amb l'aspecte espectacular de les pestanyes postisses, però sense la molèstia de portar-les. Ja no haurà de renunciar a maquillar-se els ulls durant les vacances a la platja o quan practiqui esport.

La vareta sinuosa recull la màxima quantitat de producte i l'allibera immediatament de manera generosa i homogènia sobre les pestanyes.

EAN13
8011607234431
Tipus de Marca
Selectiva
Acabat
Mat
Volum
Durada
Waterproof

"Comença per la base de les pestanyes i pentina-les amb moviments en ziga-zaga fins a les puntes."

T'aconsellem que apliquis la màscara una vegada i una altra, d'un ull a l'altre, fins aconseguir el volum que busques. Per al toc final, feu servir la punta de l'aplicador en vertical. No recomanem seguir aplicant el rímel una vegada estigui completament sec.

Per retirar-la utilitza el Desmaquillant Bifàsic de Pupa”.

ISODODECANE, PARAFFIN, VP/EICOSENE COPOLYMER, CERA ALBA (BEESWAX), PENTAERYTHRITYL HYDROGENATED ROSINATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, CYCLOPENTASILOXANE, TALC, POLYBUTENE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, AQUA (WATER), SILICA, POLYQUATERNIUM-7, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, CI 77499 (IRON OXIDES)