El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PERFECTIA NIGHT PEELING 50ML
PERFECTIA NIGHT PEELING 50ML

PERFECTIA NIGHT PEELING 50ML

50 ML 100 ml / 81.98€
-20% T'ESTALVIES -10,01 €
51,00 € 40,99 €
40,99 € -20%
40,99 €
100 ml / 81.98€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,61€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Afina la textura de la pell, fent-la més llisa i els porus menys visibles.** Amb 3 Alfahidroxiàcids (àcid glicòlic, àcid làctic i àcid cítric) que es difonen progressivament, evitant l'envermelliment de la pell.

Dermatològicament testat. Els seus enzims naturals derivats del fruit de la Papaia i la Pinya aporten beneficis antioxidants i il·luminadors.

La uniformitat i la lluminositat milloren mentre les línies d'expressió s'atenuen.**

* Test in vitro per avaluar la renovació de la pell.

** Test d'autoavaluació amb 20 dones després de 4 setmanes.

EAN13
8058045439066
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Lluminositat
Reparació
Uniformitat
Principis Actius
Àcid Glicólic

Aplicar sobre el rostre net només a la nit amb un massatge suau. No aclarir. Després evitar l'exposició directa al sol (aquest producte augmenta la fotosensibilitat).

Evitar el contacte directe amb els ulls. No indicat per a pells sensibles. Al matí, utilitzar una crema d'alta protecció La Crema perfeccionadora sublim SPF50 és ideal!

AQUA (WATER), DICAPRYLYL CARBONATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, ISOSTEARYL ALCOHOL, SQUALANE, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL COCOATE, GLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, MAGNESIUM/POTASSIUM/SILICON/FLUORIDE/HYDROXIDE/OXIDE, PAPAIN, BROMELAIN, GLYCOLIC ACID, LACTIC ACID, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, ETHYLCELLULOSE, XANTHAN GUM, MALTODEXTRIN, HYDROXYACETOPHENONE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM MAGNESIUM SILICATE, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 60, SODIUM HYALURONATE, SORBITAN ISOSTEARATE, DIMETHYLMETHOXY CHROMANOL, CI 42090 (BLUE 1), CI 17200 (RED 33).

Los ingredientes están sujetos a cambios. Se recomienda consultar el envase del producto para obtener la lista de ingredientes más actualizada.