El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ALL OF ME BODY LOTION
ALL OF ME BODY LOTION
ALL OF ME BODY LOTION
200 ML 100 ml / 21.30€
-21% T'ESTALVIES -11,40 €
54,00 € 42,60 €
42,60 € -21%
42,60 €
100 ml / 21.30€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,64€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Narcís Rodriguez All Of Me Body lotion Notes florals i mesclades.

Aquesta suau loció corporal ofereix un efecte hidratant de llarga durada i deixa la pell generosament perfumada amb la fragància all of me, el perfum d'autor de narcís rodriguez.

Una celebració de la individualitat i l'autoexpressió, all of em reinventa el perfum floral fusionant la preciosa rosa centifolia amb l'atrevit gerani bourbon, una nota que normalment només es troba a les fragàncies masculines.

Amb aquest duo distintiu de rosa i gerani, un acord de llet de mescs blancs que reinventa la icònica firma de Narciso Rodríguez. Sis notes diferents de mesc es barregen per crear un efecte de segona pell, aportant, cadascuna, una nova dimensió a la multifacètica barreja de flors.

EAN13
3423222081409
Quantitat
200 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Floral
Mesc
Gènere
Dona
Format
Flascó

AQUA (WATER), CETEARYL ISONONANOATE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, PARFUM (FRAGRANCE), PROPANEDIOL, GLYCERIN, XYLITOL, PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM POLYACRYLATE STARCH, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM BENZOATE, TOCOPHERYL ACETATE, XANTHAN GUM, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, SODIUM GLUCONATE, CITRIC ACID, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CINNAMYL ALCOHOL, EUGENOL