El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET Q EAU DE PARFUM
100 ML 100 ml / 82.95€
82,95 €
82,95 €
82,95 €
100 ml / 82.95€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,24€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El perfum Q by Dolce&Gabbana Eau de Parfum és una fragància afruitada que empodera les dones i les fa sentir com a reines modernes.

Entre les seves atmosferes olfactives, la llimona de Sicília aporta un toc cítric intens, alegre i espurnejant, la fusta de cedre, una sofisticada aroma terrosa que transmet serenitat i la cirera suma un contrast de notes dolces i fresques amb un lleuger toc floral que evoca els olors primaverals.

Què és el que diferencia el perfum Q by Dolce&Gabbana Eau de Parfum

Aquest perfum de Dolce&Gabbana destaca pel seu aroma sofisticat i apassionat, convertint-lo en una majestuosa composició olfactiva.

Amb el caràcter magnètic, aquest perfum de D&G està destinat a conquerir els sentits més exigents.

Per a qui està pensat el perfum Q by Dolce&Gabbana Eau de Parfum

Q by Dolce&Gabbana Eau de Parfum està dissenyat per a dones amb un caràcter magnètic, que volen destacar i deixar una impressió duradora.

A més, els seus matisos sofisticats el converteixen en el company perfecte per a ocasions memorables en què impactar amb una aroma refinada, apassionada i enèrgica.

Per què comprar el perfum Q by Dolce&Gabbana Eau de Parfum?

Aroma afruitat

Q by Dolce&Gabbana Eau de Parfum combina les notes cítriques de llimona siciliana amb les sofisticades de la fusta de cedre i la dolçor i frescor de la cirera.

Aquest perfum és versàtil, perfecte tant per afegir un toc de sofisticació a la teva rutina diària com per captivar amb la seva fragància seductora en esdeveniments i celebracions.

Perfum d'alta qualitat i durada

Elaborat per la prestigiosa casa de moda Dolce&Gabbana, aquesta fragància us transporta a un univers d'alta qualitat i sofisticació.

Gaudeix d'una durada perllongada a la pell, mentre t'emboliques en una aura de glamur italià inconfusible.

Disseny per a reines. En honor a la majestuositat i sofisticació del perfum Q by Dolce&Gabbana, la fragància es presenta en un envàs de vidre gruixut coronat amb un tap en forma de ceptre reial en color or i vermell cirera.

EAN13
8057971187409
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Enfustada
Fruital
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de calor del cos per a una major intensitat i durada de la fragrância.

Notes de sortida: Llimona de Sicília, Taronja Sanguina, Pètals de Gessamí

Notes de cor: Cirera, heliotrop

Notes de fons: Fusta de cedre, mesc cristal·lí i mesc suau

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANÇ), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRAL TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, COUMARIN, BENZYL ALCOHOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, EUGENOL, GERANIOL, CE 14700 (XARXA 4), CE 60730 (EXT. VIOLET 2), CE 19140 (YELLOW 5)