El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Un espai singular de dedicat a la bellesa i el benestar en una ubicació privilegiada. Nous codis estètics i nova oferta per esdevenir capdavanters a Andorra.

Dues plantes amb 3 espais diferenciats:

Primera planta: La nostra Perfumeria Júlia.
Segona planta: El Saló Toro de perruqueria i Espai Gourmet Sauleda.

julia center

ESPAI DE BELLESA I BENESTAR

Onix

El lloc ideal on els amants de la bellesa podran descobrir les darreres innovacions del mercat. Descobriu les darreres novetats, els productes més icònics i les marques més exclusives de fragància, tractament i maquillatge i gaudiu del nostre servei personalitzat.

Espai Júlia Bonet i marques de tractament

Proba les darreres innovacions cosmètiques i les fórmules més avançades per tenir cura de la teva pell. Deixa que et fem un diagnòstic de pell i gaudeix de l’eficàcia de la marca de tractament facial i corporal amb marques de prestigi internacional.

Júlia Bonet, Clé de Peau, La Prairie, La Mer, Augustinus Bader i totes les marques que busques, t’esperen a la nostra perfumeria.

espacio Júlia Bonet Onix Júlia

Espai de perfumeria Niche

Els amants dels perfums trobaran marques reconegudes com Nishane, Chopard, Contes de Parfums, Montale o Kilian, entre d’altres... perfums d’autor on les fronteres de gènere es dilueixen i les millors matèries primes permeten als mestres perfumistes crear autèntiques obres d’art olfactives.

espacio salón Toro

Saló de Perruqueria Toro

El famós estilista Victor Toro ha pentinat des de polítiques fins a artistes de ressò internacional. Ara pots gaudir del millor assessorament per tenir cura del teu cabell, trobar el teu tall de cabell ideal o canviar de color al Saló de perruqueria Toro a Andorra.

El teu millor look a l’espai de maquillatge.

Vols conèixer les darreres tendències en maquillatge i veure com et queden? Seu al nostre espai de maquillatge i gaudeix del color d’Armani Beauty, Chanel, Dior, Yves Saint Laurent, Bare Minerals i totes les marques de referència de maquillatge.

Espai Gourmet Sauleda

A Sauleda gaudiràs de la millor experiència gastronòmica a Andorra. Vine a Júlia Ònix a esmorzar, dinar o berenar, però també pots optar per comprar aquell caprici gourmet i emportar-te’l a casa o disposar del seu servei de càtering premium.

espai Gourmet Sauleda Onix Júlia

espacio gourmet sauleda 1 onix center

espacio gourmet sauleda 2 onix center

espacio gourmet sauleda 3 onix center

Telèfon de reserves + 376 826 777

Avinguda Carlemany 115 I AD7OO Escaldes-Engordany

PRINCIPAT D’ANDORRA