Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SUPER MULTI-CORRECTIVE CREMA
SUPER MULTI-CORRECTIVE CREMA
SUPER MULTI-CORRECTIVE CREMA
SUPER MULTI-CORRECTIVE CREMA

SUPER MULTI-CORRECTIVE CREMA

75 ML 100 ml / 114.67€
-20% T'ESTALVIES -21,50 €
107,50 € 86,00 €
86,00 € -20%
86,00 €
100 ml / 114.67€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,29€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

QUÈ ÉS?

Super Multi-Corrective Cream, tractament antiedat 7 en 1 per a rostre i coll proporciona una correcció significativa de tots els signes clau de l'envelliment de la pell. Apta per a pells que busquen combatre els signes de ledat. Clínicament provada.

EAN13
3605972336309
Quantitat
75 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Anti Edat
Elasticitat
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Regeneració
Suavitat
Principis Actius
Colàgen
Retinol (Vitamina A)

Utilització:

Sobre la pell ja neta, aplicar la crema antiarrugues Super Multi-Corrective Cream de manera uniforme fent massatges a la cara.

Es pot aplicar tant de dia com de nit; pel dia, afegeix protecció SPF. Per a millors resultats aplica-ho després del teu sèrum. Ms Clean

Estimo aquesta crema

Aquesta és la meva segona compra de crema reafirmant, té una textura molt cremosa i només necessites una petita quantitat per a la cara i el coll. Quan la faig servir, fa que la meva pell tingui una textura súper suau i llisa i també veig la cara i el coll més reafirmats.

INGREDIENTS CLAU I BENEFICIS

Aquesta crema és perfecta per reafirmar, allisar, re-texturitzar, il·luminar, omplir i hidratar la pell. El metabolisme cel·lular s'alenteix a causa de l'envelliment i perd elasticitat i cohesió a causa de la disminució de col·lagen i elastina, mostrant arrugues i manca de fermesa. Aquesta crema redueix els signes de l'envelliment i els compensa amb un efecte mecànic emplenador i tensor que ajuden a accelerar la regeneració cel·lular.

Els ingredients principals són:

Viatmin A Fitomimètica: amb un efecte menys suau que el retinol, estimula el procés de rejoveniment natural de la pell.

Fong Chaga: ajuda a millorar el to desigual de la pell, tant la textura en superfície com l'envermelliment i controla la sobreproducció de melanina gràcies al fet que és ric en antioxidants.

PROXYLANEGX: molècula bioquímica que reforçarà l'estructura molecular de les cèl·lules aportant fermesa, elasticitat i definició de l'oval del rostre.