Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
CHLOE LUMINEUSE EAU DE PARFUM
CHLOE LUMINEUSE EAU DE PARFUM
CHLOE LUMINEUSE EAU DE PARFUM
CHLOE LUMINEUSE EAU DE PARFUM
CHLOE LUMINEUSE EAU DE PARFUM

CHLOE LUMINEUSE EAU DE PARFUM

50 ML 100 ml / 153.90€
76,95 €
76,95 €
100 ML 100 ml / 100.95€
100,95 €
100,95 €
100,95 €
100 ml / 100.95€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,51€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Chloé L'Eau de Parfum Lumineuse, que evoca l'autèntica feminitat i la naturalesa d'esperit lliure de la dona Chloé, alberga al cor d'aquesta creació l'emblemàtica rosa que irradia una lluentor sense precedents.

Chloé L'Eau de Parfum Lumineuse sembla haver sorgit de la trobada entre una rosa i un raig de sol. Aquest eau de parfum és vegà i està formulat amb fragàncies d'origen natural, alcohol* i aigua, res més.

La rosa lluminosa es combina meravellosament amb la vainilla, il·luminant el cor floral de la fragància amb matisos balsàmics i ambarins.

La rosa, que rep la calidesa de la vainilla, es revela amb una elegància exaltada, mentre que les notes vellutades de gessamí Sambac desvetllen la seva sublim riquesa, intensificant la fusió de tons dolços i florals.

Una fragància extremadament femenina i solar per a qualsevol ocasió que dura tot el dia. Aquest perfum Chloé es presenta en un atemporal flascó de vidre d´inspiració vintage rematat amb un brillant tap platejat.

L'envàs exterior, que es fa ressò de la radiant fragància que conté, és d'un beix luminiscent sublimat amb detalls platejats, mentre que el coll del flascó està engalanat amb un llaç beix cosit amb un fil rosa delicat i nuat a mà.

Aquesta singular costura, que es presenta per primer cop en una fragància, representa un icònic codi de moda de Chloé. El flascó està fabricat amb un 25% de vidre reciclat i la cinta està elaborada amb un 100% de polièster reciclat.

* alcohol desnaturalitzat

EAN13
3616303475437
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Floral
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de calor del cos per a una major intensitat i durada de la fragrância.

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Limonene, Hydroxycitronellal, Linalool, Geraniol, Citronellol, Citral, Benzyl Alcohol