Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
THE LIFTING FIRMING SERUM
THE LIFTING FIRMING SERUM
THE LIFTING FIRMING SERUM
THE LIFTING FIRMING SERUM
THE LIFTING FIRMING SERUM

THE LIFTING FIRMING SERUM

30 ML 100 ml / 864.00€
259,20 €
259,20 € -0%
259,20 €
100 ml / 864.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,89€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

NOU THE LIFTING FIRMING SERUM de la Mer. Aquest tractament està provat per esculpir les àrees superiors i inferiors de la cara transformant la pell en 6 zones estructurals claus per a un aspecte elevat.

Amb el poder regeneratiu del Ferment Miraculós i del Ferment Reestructurant. El nou The Lifting Firming Serum ajuda a mantenir els nivells de col·lagen per a un aspecte més ferm i elevat. Creat després de 50 anys d'experiència en la ciència de la cura de la pell. Inspirat en el poder del mar.

95% declara que la seva pell se sent més ferma*

*Test sensorial realitzat per tercers en 112 dones entre els 30 i 60 anys, després de fer servir el producte durant 4 setmanes, dues vegades al dia. Efectes varien per individu.

BENEFICIS

• 1 ús: La pell es veu més farcida**.

• 2 àrees: ajuda a modelar les zones superiors i inferiors de la cara.

• 2 microzones: visiblement transforma 6 zones estructurals clau: el front, les celles, les galtes, la zona nasolabial, la mandíbula i el coll per a un aixecament multidimensional.

• Eleva i rejoveneix visiblement l'aspecte de la pell.

• Ajuda a recuperar el volum i la densitat de la pell.

** Testat clínicament per tercers a 38 dones, tipus de pell Fitzpatrick II-VI, edats entre els 44 i 65 anys, després d'utilitzar el producte una sola vegada. Efectes poden variar segons lindividu.

EAN13
747930096689
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Allisant
Anti Edat
Fermesa
Lifting
Reparació
Format
Dosificador

Apliqueu el producte sobre el front, les galtes, la mandíbula, el coll i l'escot. Utilitzeu els dits per lliscar el producte cap amunt des del mentó al nas i sota els pòmuls cap a la templa. Repetiu als dos costats del rostre.