El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
CLEANSER EDICIO LIMITADA
CLEANSER EDICIO LIMITADA
CLEANSER EDICIO LIMITADA
CLEANSER EDICIO LIMITADA
CLEANSER EDICIO LIMITADA

CLEANSER EDICIO LIMITADA

100 ML 100 ml / 63.95€
-20% T'ESTALVIES -16,05 €
80,00 € 63,95 €
63,95 € -20%
63,95 €
100 ml / 63.95€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,96€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

L'SC Cleanser d'Eve Lom edició limitada de 100 ml. El primer pas per a una pell radiant és una neteja perfecta.

El nostre emblemàtic bàlsam netejador 5 en 1 hidrata, tonifica, neta, exfolia i elimina tot rastre de maquillatge, inclòs el dels ulls.

Indulgent per naturalesa i multifuncional per disseny, el bàlsam netejador revela una brillantor d'aspecte saludable sense obstruir els porus.

La nostra exclusiva combinació d'olis botànics crea una exquisida experiència sensorial. Utilitzeu el drap netejador de mussolina extrafí EVE LOM inclòs, fet de 100% cotó, per exfoliar suaument i aconseguir un cutis més lluminós i saludable. La pell queda renovada, revifada i rejovenida.

EAN13
5050013029135
Quantitat
100 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Lluminositat
Porus
Tonificació
Format
Pot

Apliqueu una petita quantitat de netejador i escalfeu-lo entre els dits abans de fer un massatge a la pell seca amb moviments circulars.

Per aclarir-ho, humitegeu el drap de mussolina EVE LOM 100 % Muslin Cloth en aigua calenta i fregueu-lo pel rostre, insistint en les zones que el preocupen (com zones seques, congestionades o amb molt de maquillatge).

Aclariu el drap i repetiu l'operació una segona i tercera vegada. Abans d'acabar, utilitzeu-lo com una compresa freda mullant-lo amb aigua freda.

Quan utilitzar: Utilitzeu-lo al matí ia la nit com a primer pas del seu ritual de neteja. A continuació, apliqueu el sèrum d'hidratació intensa EVE LOM Intense Hydration Serum.

PARAFFINUM LIQUIDUM, LANOLINA PEG-30, ALCOHOL CETEARÍLICO, POLIACILADIPATO-2 DE BIS-DIGLICERILO, ESTEARATO DE ALUMINIO, MANTECA DE SEMILLAS DE THEOBROMA CACAO (CACAO), LANOLINA PEG-75, FENOXIETANOL, ACEITE DE FLORES DE CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA), ACEITE DE HOJAS DE EUCALIPTO GLOBULUS, ACEITE DE HOJAS DE EUGENIA CARYOPHYLLUS (CLAVO), ACEITE DE CONOS DE HUMULUS LUPULUS (LÚPULO), BHT, EUGENOL, LIMONENO.