El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
RESCUE PEEL PADS
RESCUE PEEL PADS
RESCUE PEEL PADS
RESCUE PEEL PADS
RESCUE PEEL PADS
RESCUE PEEL PADS
No definit
-20% T'ESTALVIES -14,50 €
73,00 € 58,50 €
58,50 € -20%
58,50 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,88€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

PADS EXFOLEANTS SAUVETAGE

La resplendor juvenil comença aquí. Apliqueu una font suau però potent d'àcids AHA, PHA i BHA d'origen natural que s'exfolia fàcilment sense fer malbé la pell per revelar un rostre més suau i brillant. Els nostres coixinets 100% biodegradables, enriquits amb un complex d'àcids multifrutals, estan especialment dissenyats per rejovenir la pell de manera efectiva mentre la hidraten alhora, augmentant gradualment la renovació cel·lular per reviure i estendre la seva brillantor.

Beneficis:

Clínicament provat per hidratar la pell fins a 12 hores després del seu ús.

Clínicament provat per augmentar la lluminositat i la resplendor de la pell, reduir les línies fines i suavitzar la textura de la pell.

Pell notablement més saludable que es veu i se sent

Coixinets 100% biodegradables

Clínicament provat per hidratar la pell fins a 12 hores després del seu ús.

Desenvolupat amb un complex d´àcid de múltiples fruites, la pell queda brillant i més suau

EAN13
5050013027810
Quantitat
60 ct
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Lluminositat
Suavitat
Format
Pot

Alliseu el coixinet sobre la cara i el coll amb moviments circulars, evitant l'àrea dels ulls. Permeteu que la fórmula s'absorbeixi per complet a la pell, després seguiu amb el seu sèrum nocturn i el seu ritual humectant.

Quan fer servir: Utilitzeu-lo diàriament, a les nits, després de netejar amb el seu netejador EVE LOM favorit.

Ingredients principals:

Àcid glicòlic: un AHA derivat de sucres naturals que ajuda a exfoliar suaument la superfície de la pell i promou la renovació cel·lular per a una pell més suau i brillant.

Complex multiàcid: els AHA derivats naturalment de cinc extractes botànics promouen una pell més suau i daspecte més jove en augmentar la taxa de renovació cel·lular. La pell sembla més brillant, més suau i renovada. Brinda cinc AHA naturals a la pell: àcid làctic (de nabiu), àcid glicòlic (de canya de sucre), àcid cítric (de taronja i llimona) i àcids màlic i tartàric (de sucre d'auró).

Marshmallow: una planta amb flors perennes que ajuda a proporcionar un efecte calmant i calmant a la pell.

Niacinamida: la vitamina B3 ajuda a suavitzar i hidratar.

Polisacàrid: un polisacàrid obtingut per fermentació bacteriana que proporciona un efecte calmant i un efecte antienvelliment a la pell, alhora que ajuda a augmentar els nivells d'hidratació amb el temps.

3D Hydration Booster: optimitza la circulació i les reserves d'aigua a totes les capes de la pell fins a la superfície, cosa que limita la pèrdua d'aigua mitjançant el reforç de la barrera de la pell

Alantoïna: ajuda a reforçar l'estructura de la pell, millorant la retenció d'humitat i deixant la pell amb una sensació de calma.

Formulat sense: lliure de parabens, sulfats SLS i SLES, formaldehids, ftalats, glicol, palmitat de retinil, oxibenzona, quitrà d'hulla, hidroquinona, triclosan, triclocarban, DEA, MEA

Aqua (water), glycolic acid, polysorbate 20, xylitylglucoside, sodium hydroxide, phenoxyethanol, anhydroxylitol, vaccinium myrtillus fruit extract, lactobionic acid, saccharum officinarum (sugar cane) extract, xylitol, glycerin, salicylic acid, allantoin, citrus aurantium dulcis (orange) fruit extract, citrus limon (lemon) fruit extract, ethylhexylglycerin, niacinamide, acer saccharum (sugar maple) extract, biosaccharide gum-1, althaea officinalis root extract, potassium sorbate, sodium benzoate.