Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SUPER SOIN SOLAIRE HUILE D'ETÉ CORPS SPF 30
SUPER SOIN SOLAIRE HUILE D'ETÉ CORPS SPF 30

SUPER SOIN SOLAIRE HUILE D'ETÉ CORPS SPF 30

150 ML 100 ml / 70.66€
-19% T'ESTALVIES -24,51 €
130,50 € 105,99 €
105,99 € -19%
105,99 €
100 ml / 70.66€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,59€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Super Soin Solaire Crème Soyeuse Corps SPF 30 és un protector de joventut* d'alta protecció solar.

Ajuda a preservar la capacitat de la pell per protegir-se contra el sol i el fotoenvelliment gràcies a una combinació de filtres UVA i UVB d'avantguarda i ingredients actius ultravançats:

- Acció contra els radicals lliures** a causa d'una combinació d'ingredients actius (Acetat de vitamina E i extracte d'Edelweiss) que ajuden a protegir la pell de l'estrès oxidatiu, la causa principal del fotoenvelliment.

- Protecció cel·lular: la protecció de la integritat de les cèl·lules és essencial per a la seva renovació.

Gràcies al seu efecte protector**, l'extracte d'Edelweiss, combinat amb filtres solars, ajuda a preservar les cèl·lules dels efectes nocius dels raigs UV.

- Acció dirigida a la funció de “barrera” de la pell: l'extracte d'Edelweiss** i l'oli de Camèlia ajuden a enfortir la funció de “barrera” per permetre que la pell mantingui el seu nivell òptim d'humitat i garanteixi una resistència més gran davant del dany ambiental.

- Una fórmula hidratant i nutritiva: els raigs solars poden danyar la pel·lícula hidrolipídica de la pell i provocar deshidratació i sequedat.

L'oli de Karité, l'oli de Camèlia i l'extracte de Mango ajuden a recuperar la flexibilitat i la humitat.

Emulsió suau no-greix que deixa la pell hidratada, suau i flexible. Es fon amb la pell sense deixar rastres blancs. Resistent a laigua.

Naturalment perfumat amb olis essencials de Lavanda i Gerani.

* ajuda a protegir la pell dels efectes del fotoenvelliment (arrugues, taques, deshidratació i pèrdua de fermesa); ** Proves in vitro

EAN13
3473311688040
Quantitat
150 ML
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Fermesa
Hidratació
Nutrició
Protecció
Suavitat
Taques
Protecció solar
SPF 30

Aplicar Sunleÿa G.E. Soin Solaire Global Anti-Âge SPF 50+ generosament abans de l'exposició al sol.

Repetir laplicació després de dues hores. Evitar la sobreexposició al sol i les hores a què és més directe.

No exposeu nadons i nens petits a l'exposició directa.

Complex específic: absorbeix els raigs UVA-UVB;Acetat de vitamina E: propietats antiradicals lliures;Extracte d'Edelweiss: protegeix l'ADN cel·lular de l'estrès oxidatiu, enforteix la funció de “barrera” de la pell; , hidratants i nutritives;Oli de Karité: repara, nodreix, suavitza i protegeix;Extracte de Mango: té propietats hidratants i emol·lients;Glicerina d'origen vegetal: hidrata;Lavanda (oli essencial): calma i equilibra;Gerani (oli essencial): tonifica