El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PURE HARMONY HAIRBATH SHAMPOO
PURE HARMONY HAIRBATH SHAMPOO

PURE HARMONY HAIRBATH SHAMPOO

295 ML 100 ml / 8.92€
-28% T'ESTALVIES -10,20 €
36,50 € 26,30 €
26,30 € -28%
26,30 €
100 ml / 8.92€
Fora d'estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,39€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Pure Harmony Hairbath d'Innersense, productes orgànics.

Xampú suau i lleuger per augmentar la hidratació

• Indicat per a cabell fi a mig

• Aroma: taronja, mandarina i aranja,

gessamí

La fórmula enriquida amb llavors de carbassa, extracte de mantega de karité i oli de coco neteja els cabells des de l'arrel fins a les puntes. A més, l'oli de tarongina té un efecte tonificant i equilibrant.

EAN13
852415001666
Quantitat
295 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Textura
Oli
Tipus de cabell
Fi
Format
Dosificador
Tractament Capil.lar
Hidratació
Suavitat
Certificat
Orgànic

Fer escuma amb una petita quantitat de xampú a les mans i distribuir suaument sobre el cabell humit i el cuir cabellut amb els rovells dels dits. Després esbandir bé. Si cal, repetir el procés.

aquaaquacocamidopropyl hydroxysultainesodium cocoyl isethionatecaprylyl glycolglycerinsodium chloride (salt)sodium lauroyl methyl isethionateButyrosepermum Parkii (Shea Butter)Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil6citrus medica limonum (lemon) peel oilEucalyptus Globulus (Eucalyptus)Cucurbita Pepo (Pumpkin Seed Oil) [1]hydroxypropyltrimonium honeyhydrolyzed quinoatrisodium ethylenediamine disuccinatesodium benzoatehydrolyzed rice proteinguar hydroxypropyltrimonium chloridepersea gratissima (avocado) oiloryza sativa (rice) bran oilcamellia sinensis leaf extract [1]cucumis sativus (cucumber) fruit extractPersea Gratissima (Avocado)* Fruit ExtractMangifera Indica (Mango)* Fruit Extract