El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
FIEVRE VERTE RECARREGABLE EAU DE PARFUM

FIEVRE VERTE RECARREGABLE EAU DE PARFUM

50 ML 100 ml / 406.00€
-20% T'ESTALVIES -50,75 €
253,75 € 203,00 €
203,00 € -20%
203,00 €
100 ml / 406.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,05€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Kilian Fievre Verte Recarregable Eau De Parfum, perfum unisex pertanyent a la col·lecció The Liquors, Fièvre Verte, un himne a l'absenta, el llegendari licor parisenc, reflecteix excepcionals induccions i il·lusions parisenques, nits salvatges i plaers.

Fièvre Verte deu el seu nom a la seva predecessora "L'Heure Verte", l'equivalent francès de la Happy Hour, on l'absenta se serveix ritualment amb sucre en un got. Fièvre Verte va ser creada per expressar millor l'essència de París, el líquid es torna verd pastís, en el seu color original totalment natural, tan suau com una boira parisenca, o un quadre de Van Gogh que cobra vida.

La composició s'obre amb essència d'absenta recolzada amb fulles de violeta i arrel de regalèssia. El seu fons gira al voltant d'una matèria primera única, el pàtxuli, essència, absolut i fracció. Ressona al llarg de tota la fragància, barrejant-se amb una incrustació de notes enfustades compostes al voltant del vetiver i el sàndal.

El flascó dels perfums de la col·lecció The Liquors està dissenyat com un speakeasy essencial, com un got art déco per rememorar els bars més fabulosos.

El vidre llastat està enregistrat amb l'emblemàtic motiu K per projectar i captar la llum des de tots els angles, rematat amb una placa daurada en forma de diamant signada en serigrafia blanca. Aquests detalls aporten a la creació Kilian una garantia de luxe, que no ha de ser efímera, sinó durar tota la vida, sent recarregable.

EAN13
3700550237228
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Aromàtica
Enfustada
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar la fragància a zones de pols i coll.

Notes de sortida: Absenta, Xiprer.

Notes de cor: Regalèssia, Full de violeta.

Notes de fons: Vetiver, Pachulí, Sándalo, Vainilla, Haba Tonka.