El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EYEBROW LIPOSOURCILS PLATINIUM
EYEBROW LIPOSOURCILS PLATINIUM

EYEBROW LIPOSOURCILS PLATINIUM

No definit
-20% T'ESTALVIES -17,28 €
86,88 € 69,60 €
69,60 € -20%
69,60 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,04€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Com a resultat d'un estudi en profunditat de la cronobiologia de les celles, Liposourcils Platinium és un doble sèrum que combina una fórmula de dia i una fórmula de nit que s'ajusten amb precisió al ritme biològic natural de les celles per maximitzar-ne el creixement.

La seva eficàcia es basa en Talika Mythical Plant Complex (hamamelis, poma, ortiga, castanyer d'índies, herba de Sant Joan), flor de trèvol vermell, pèptids regeneradors anti-envelliment i potenciador de pigmentació natural coleus Forskohlii, els 2 sèrums actuen sinèrgica oferir uns resultats espectaculars.

Els primers resultats són visibles a partir dels 14 dies* ia partir dels 28 dies**, les celles estan més denses (77%)i naturalment més fosques (73%).

* Test de satisfacció - 24 voluntaris -% expressat / ** Test de satisfacció - 22 voluntaris -% expressat

EAN13
3139434551295
Quantitat
1 ct
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Principis Actius
Pèptids

Matí: aplicar el sèrum de dia.

Nit: aplicar el sèrum de nit.

Tractament de 1 a 3 mesos, aplicar cada 3 mesos.

Talika Mythical Plant Complex (hamamelis, poma, ortiga, castanyer d'índies, herba de Sant Joan), flor de trèvol vermell, coleus Forskohlii, pèptids.

94% dingredients dorigen natural.

Testat sota control dermatològic.

8 PATENTS