El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
CAN'T STOP WON'T STOP FOUNDATION

CAN'T STOP WON'T STOP FOUNDATION

FNDT- PALE
-20% T'ESTALVIES -3,83 €
19,13 € 15,30 €
15,30 € -20%
15,30 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,23€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Ja és aquí la nova base de maquillatge Can't Stop Won't Stop Full Coverage Foundation!

Lleugera, resistent a l'aigua i de llarga durada, aquesta base de maquillatge de la gamma Can't Stop Won't Stop aguanta impecable a la cara durant tot el dia.

La seva fórmula líquida és molt afavoridora i no deixa marca, a més està disponible en 45 tons diferents perquè ningú no es quedi sense la seva.

Gràcies a la seva textura cremosa, s'aplica fàcilment, oferint una cobertura mat i un color que es manté sense moure's fins a 24 hores a la cara.

A més, contribueix a controlar les brillantors i matificar la cara durant tot el dia.

Però la cosa no s'hi queda: aquesta base és no comedogènica i és adequada per a totes les pells; normals, greixos, mixtes i sensibles.

No et resisteixis! Fes-te ja amb la base de maquillatge Can't Stop Won't Stop Full Coverage Foundation i aconsegueix una cobertura a prova d'hores.

PRO TIP: Et recomanem aplicar-la amb la brotxa de maquillatge de Can't Stop Won't Stop si busques un resultat més professional.

EAN13
800897157180
Quantitat
1 ct
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Professional
Necessitat a cobrir
Anti Brillantors
Textura
Fluida
Acabat
Mat
Durada
Llarga Durada
Waterproof

Després de preparar la pell amb Can't Stop Won't Stop Matte Primer, aplica la base de maquillatge amb la brotxa Total Control Drop Foundation Brush, la brotxa Pro Flat Foundation Brush, l'esponja Complete Control Blending Sponge o amb els dits.

Water/Aqua/Eau, Dimethicone, Isododecane, Nylon-12, Acrylates/Polytrimethylsiloxymethacrylate Copolymer, Silica, Butylene Glycol, PEG-10 Dimethicone, Isohexadecane, Isononyl Isononanoate, Pentylene Glycol, Synthetic Fluorphlogopite, Bis-PEG/PPG-14/14 Dimethicone, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Acrylonitrile/Methyl Methacrylate/Vinylidene Chloride Copolymer, Disodium Stearoyl Glutamate, Disteardimonium Hectorite, Calcium Gluconate, Perlite, Magnesium Gluconate, Tocopherol, Aluminum Hydroxide, Isobutane. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).