El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
CAR DIFFUSER
CAR DIFFUSER
CAR DIFFUSER
CAR DIFFUSER
CAR DIFFUSER
100 ML 100 ml / 50.60€
50,60 €
50,60 €
50,60 €
100 ml / 50.60€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,76€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Serge Lutens Difusor per a Cotxe. Únic i elegant, el difusor per a cotxe ha estat dissenyat per contenir les recàrregues olfactives Serge Lutens at Home per a una difusió òptima i gairebé immediata de la fragància escollida.

Intercanviables en qualsevol moment, ofereixen un viatge olfactiu memorable que pot renovar-se una vegada i una altra.

El difusor olfactiu per a cotxe es ven sense recàrrega olfactiva perquè pugui personalitzar cada experiència. Narrador, viatger immòbil i etern somiador, Serge Lutens ens transporta a un món reescrit al seu estil en la nova col·lecció de fragàncies AT HOME: una volta al món olfactiva per les atmosferes de marques amb identitat pròpia.

Íntimes, sumptuoses, secretes...

Cada casa ha estat elegida per Serge Lutens per reflectir una faceta de la seva personalitat.

EAN13
3700358219723
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Aromàtica
Cítrica

Glisser la recàrrega olfactiva al difusor olfactiu per a cotxes després dhaver alliberat la seva bossa.

En funció del gruix del vehicle de ventilació, són possibles dues opcions de fixació del clip dobertura: ampla o estreta.

Per triar-ne una, descargoleu l'anell situat a la part posterior del difusor, traieu el clip de fixació, gireu-lo 90° i torneu-lo a enroscar.

En funció de la reixeta de ventilació del vehicle, fixeu el difusor vertical o horitzontalment. Allumer la ventilació perquè l'aire respirat travessi el cartutx i alliberi la fragància.

Per retirar el cartutx, passeu el dit per sota del fons del difusor. Serge Lutens recomana retirar el cartutx difusor després de cada ús i guardar-lo a la butxaca perquè conservi totes les seves propietats olfactives.

Per retirar el recanvi, empenyeu-lo des del fons del difusor amb el dit. S'aconsella retirar la recàrrega del difusor i guardar-la a la bossa perquè conservi totes les seves propietats olfactives.