Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET VAN CLEEF & ARPELS COLLECTION EXTRAORDINAIRE

SET VAN CLEEF & ARPELS COLLECTION EXTRAORDINAIRE

15 ML 100 ml / 477.33€
71,60 €
71,60 €
71,60 €
100 ml / 477.33€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,07€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Set Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire. Aquest estoig conté 3 fragàncies Néroli Amara 15 ml, Moonlight Patchouli 15ml i Santal Blanc 15ml.

Aquest sets conté tres fragàncies de Collection Extraordinaire: Néroli Floral, verd i cítric alhora, proporciona una bufada d'aire fresc a la Col·lecció per la combinació d'acords botànics i aquosos.

El seu cor radiant de Flor d'Azahar d'Amara recorda un opulent prat ple de flors, mentre les seves notes enfustades del Xiprer et submergeixen en les aromes càlides i mediterrànies.

Moonlight Patchouli és una invitació per redescobrir el Pachuli, però des d'un prisma sublimat per matèries primeres nobles amb orígens excepcionals.

Una aroma elegant, delicada i càlida que ens transmet sensacions delicades i suaus que formen una segona pell, per portar en qualsevol moment del dia.

Santal Blanc és símbol de puresa, suavitat i minimalisme, el balanç perfecte.

La seva aroma reflecteix una textura vellutada gràcies al meravellós sàndal, que combinat amb una nota de llet de figa i mesc en pols, deixa entreveure una aroma addictiva.

EAN13
3386460135801
Quantitat
3 ct
Tipus de Marca
Exclusiva
Família Olfactiva
Enfustada
Floral
Mesc
Oriental
Gènere
Dona
Format
Flascó

Vaporitzar la fragància a zones de pols i coll.