Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET UNISEX VAN CLEEF ARPELS COLLECTION EXTRAORDINAIRE

SET UNISEX VAN CLEEF ARPELS COLLECTION EXTRAORDINAIRE

45 ML 100 ml / 511.09€
229,99 €
229,99 €
229,99 €
100 ml / 511.09€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,45€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Set Unisex Van Cleef Arpels Collection Extraordinaire. Aquest estoig conté 3 fragàncies de 45ml de les línies Califòrnia Rêverie, Moonlight Patchouli i Santal Blanc.

Aquest set conté tres fragàncies de Collection Extraordinaire: Califòrnia Rêverie conté tota la poesia naturalista característica de la casa, que et transportarà a un viatge de somni per la natura californiana.

L'elegant i voluptuosa brisa del Gessamí tenyeix l'aire i captiva per la seva bellesa, oferint un equilibri perfecte entre les notes florals, les afruitades i els acords enfustats que neixen de la fogosa terra.

Moonlight Patchouli és una invitació per redescobrir el Pachuli, però des d'un prisma sublimat per matèries primeres nobles amb orígens excepcionals. Una aroma elegant, delicada i càlida que ens transmet sensacions delicades i suaus que formen una segona pell, per portar en qualsevol moment del dia.

Santal Blanc és el símbol de puresa, suavitat i minimalisme, el balanç perfecte. La seva aroma reflecteix una textura vellutada gràcies al meravellós sàndal, que combinat amb una nota de llet de figa i mesc en pols, deixa entreveure una aroma addictiva.

EAN13
3386460132749
Quantitat
3 ct
Tipus de Marca
Exclusiva
Família Olfactiva
Enfustada
Floral
Mesc
Oriental
Gènere
Unisex
Format
Flascó

Vaporitzar les fragàncies en zones de pols i coll.