Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PHYTO-TEINT PERFECTION
PHYTO-TEINT PERFECTION
PHYTO-TEINT PERFECTION
PHYTO-TEINT PERFECTION
PHYTO-TEINT PERFECTION
PHYTO-TEINT PERFECTION
PHYTO-TEINT PERFECTION
PHYTO-TEINT PERFECTION

PHYTO-TEINT PERFECTION

4N BISC
-39% T'ESTALVIES -36,80 €
94,00 € 57,20 €
57,20 € -39%
57,20 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,86€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Perfecció instantània per a la pell, dia rere dia per a la pell.

Tractament i maquillatge, tot en un. Phyto-Teint Perfection és una base de maquillatge matificant d'alta cobertura enriquida amb Ideal Skin Complex que millora la qualitat de la pell amb cada aplicació.

En identificar els factors exògens que alteren la qualitat de la pell i provoquen l'aparició d'irregularitats i altres imperfeccions cutànies, els laboratoris Sisley van aconseguir desenvolupar un complex tan eficaç com innovador, que combina 3 accions essencials per a tots els tipus de pell:

Hidrata la pell de manera intensa i immediata

Allisa la textura de la pell

Il·lumina el rostre

inatantàniament, la textura de la pell s'allisa i s'afina; amb cada aplicació, la pell sembla repulpada i les imperfeccions són menys visibles.

La base de maquillatge Phyto-Teint Perfection proporciona un acabat mat amb una lluminositat natural.

La seva fórmula de durada extraordinària que no taca té una textura imperceptible per garantir una pell perfecta i confort durant tot el dia.

Phyto-Teint Perfection ofereix una cobertura graduable de mitjana a alta sense efecte pastós, difumina les imperfeccions i redueix els porus. La pell sembla sublimada i més uniforme; en una paraula: perfecta.

Aquesta base de maquillatge està disponible en una àmplia gamma de tons per adaptar-se a tots els tons de pell.

Phyto-Teint Perfection no és comedogènic.

EAN13
3473311806475
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Hidratació
Imperfeccions
Lluminositat
Porus
Uniformitat
Format
Dosificador
Acabat
Lluminós
Mat
Cobertura
Alta

3 tipus d'aplicació per a 3 cobertures diferents:

Utilitza la BROTXA KABUKI per a una aplicació ràpida i senzilla de cobertura mitjana: Aplicar la base de maquillatge amb moviments circulars suaus, des del centre del rostre cap a l'exterior.

Utilitza la BROTXA PER A BASES DE MAQUILLATGE FLUIDES per a una aplicació precisa i d'alta cobertura: Aplicar la base de maquillatge amb moviments d'allisat, treballant des del centre del rostre cap a l'exterior fins a cobrir-ho tot.

Utilitza els DITS per a una aplicació localitzada i un efecte natural: Aplicar la base de maquillatge donant copets a les zones que necessiten correcció, i difuminar amb moviments d'allisat.

Aquesta base de maquillatge està disponible en una àmplia gamma de tons per adaptar-se a totes les pells.

La gamma Phyto-Teint Perfection té 11 nivells d'intensitat per adaptar-se a tots els colors de pell, des del 000, el més clar, fins a 8, el més fosc.

Un cop trobada la seva intensitat, la gamma es divideix en subtons, fred (C) neutre (N) o càlid (W), que corresponen al to més o menys rosat o groc de cada to de pell.

Podeu utilitzar el Shade Finder per trobar el to correcte.

3 ACCIONS DE TRACTAMENT CLAU:

HIDRATA: L'extracte de Cogombre i un Glyco-complex ofereixen hidratació instantánia i duradora per a una pell més; fresca i un efecte repulpat.

Quan s'aplica Phyto-Teint Perfection, la pell est&ag; un 32 % més hidratada, després d'un mes d'ús diari, la pell nua est&ag; un 26 % més hidratada (comprovat mitjançant mesuraments instrumentals).

ALISA: L'extracte de Llentia Verda ajuda a minimitzar els porus, per a una pell visiblement més uniforme. En aplicar la base de maquillatge durant un mes, la pell s'allisa i afina per al 88% de les dones.

IL·LUMINA: L'extracte d'Alforfó té propietats antioxidants i calmants, i l'extracte de Flor De Préssec aporta un efecte tonificant.

Després de 4 setmanes d'aplicació diària de Phyto-Teint Perfection, la lluminositat augmenta en un 82 % de les dones.

EL PLUS DE PHYTO-TEINT PERFECTION PURIFICA: L'extracte de Bardana ajuda a purificar la pell. El 88% de les dones van comprovar que les seves imperfeccions eren menys visibles després d'un mes d'ús de Phyto-Teint Perfection.

CALMA: L'extracte de Peonía és ric en polifenols i flavonoides, per la qual cosa té propietats calmants.

La pell es calma dia després del dia per al 89% de les dones quan s'aplica la base de maquillatge cada dia durant un mes.

AQUA/WATER/EAU, DIMETHICONE, ISODODECANE, LAURYL PEG-10 TRIS(TRIMETHYLSILOXY)SILYLETHYL DIMETHICONE, ACRYLATS/ETHYLHEXYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DIPHENYL DIMETHICONE/VINYL DIPEL DICAPRYLYL CARBONATE, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, DIMETHICONE/PEG-10 /15 CROSSPOLYMER, SODIUM CHLORIDE, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, PRUNUS PERSICA (PEACH) FLOWER EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-1, LENS ESCULENTA (LENTIL) SEED EXTRACT, WER EXTRACT, POLYGONUM FAGOPYRUM (BUCKWHEAT) SEED EXTRACT, TRIMETHYLSILOXYSILYLCARBAMOYL PULLULAN, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, PULLULAN, MALTODEXTRIN, GLYCERYL CAPRYLATE, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONOL, TRIMETHINYL HYDROXIDE, PROPYLENE CARBONATE, DIPROPYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID , PARFUM/FRAGRANCE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL, MAY CONTAIN [+/- TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CE 77492, CE 77499). IL#1A

Les llistes d'ingredients utilitzats a la composició dels productes Sisley i Hair Rituel by Sisley s'actualitzen regularment. Abans d'aplicar els productes, es recomana llegir la llista d'ingredients impresa a la caixa.