Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
LUMICITY
LUMICITY
LUMICITY
LUMICITY
LUMICITY
30 ML 100 ml / 446.83€
134,05 €
134,05 €
134,05 €
100 ml / 446.83€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,01€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El tractament híbrid d'ús diari que protegeix el rostre dels raigs UV perjudicials i en realça la lluminositat durant tot l'any.

Protegir la pell diàriament dels raigs UV és una pràctica fonamental per preservar tant la salut com la bellesa. Més encara a la ciutat, on és difícil escapar-se dels UVA generats per la llum reflectida o artificial i la contaminació, que poden amplificar els seus efectes adversos sobre la pell.

LumiCity ofereix una solució completa per a la pell, permetent prosperar en entorns urbans i naturals, independentment de l'estació o les condicions climàtiques. Aporta una dosi òptima d'hidratació per a més confort, una combinació innovadora de 5 filtres orgànics per absorbir els raigs UV i 1 filtre mineral per reflectir els raigs UV. I com tots els productes de la Luminosity Collection, Lumi City incorpora una tecnologia de tractament de la pell que potencia la llum per aconseguir un cutis radiant de manera natural.

Aplicada sola, després del sèrum o sobre la crema de dia, LumiCity impregna la pell de ginseng tonificant, Triple ADN superhidratant i productes botànics que revelen la lluminositat. La seva textura lleugera i fundent forma una capa subtil i imperceptible de protecció sense brillantors indesitjades.

EAN13
7612017057064
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Energitzant
Hidratació
Lluminositat
Protecció
Uniformitat
Textura
Crema
Format
Flascó

El complement perfecte per al tractament matutí. Apliqui una petita quantitat a tot el rostre i el coll després del sèrum o la crema de dia.

Repetir cada dues hores o quan calgui, especialment després de nedar o d'una exposició perllongada al sol o als contaminants urbans.

UV Protection System

Combining 5 organic filters and 1 mineral screen, our formula provides comprehensive protection against UV rays, boasting a UVB factor of 50 and UVA protection rated PA++++.

Swiss Phyto-Complex

Crafted from a fusion of 7 organically cultivated alpine plants thriving at high altitudes, this complex unlocks the skin's complete potential for radiance.

Triple DNA

Exceptionally hydrating, it retains moisture at a remarkable rate of 10,000 times its weight, while simultaneously triggering the skin's anti-aging functions.