El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
NON STOP AFTERSUN MIST
150 ML 100 ml / 15.47€
-20% T'ESTALVIES -5,80 €
29,00 € 23,20 €
23,20 € -20%
23,20 €
100 ml / 15.47€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,35€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Anne Moller Non Stop Aftersun Mist. Bruma coproral que proporciona confort després de l'exposició solar gràcies al derivat del mentol ia l'extracte de calèndula, coneguts respectivament pel seu efecte refrescant i la seva acció calmant.

Propietats emol·lients gràcies a la mantega de karité.

Aquesta innovadora fórmula sense gasos ofereix una textura fluida transparent que llisca sense esforç sobre la pell.

Cuida la pell reduint la pèrdua transepidèrmica d'aigua (TEWL) i la sequedat de la pell després de l'exposició al sol.

Amb una acció de polvorització de 360°, cobreix tots els angles, garantint la màxima eficàcia a cada aplicació.

Un cop absorbit, gaudeix d'un acabat vellutat, no gras, no enganxós i lleuger com l'aire.

EAN13
8059108002104
Quantitat
150 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Calmant
Protecció
Textura
Bruma
Format
Esprai

Aplicar sobre la pell neta després de lexposició al sol.

Menthyl Lactate: s'utilitza principalment com a agent calmant i refrescant per a la pell. Igual que el mentol, el lactat de mentil ofereix un suau alleujament contra la picor i la irritació.

Oli de flor de Calèndula Officinalis: agent de cura de la pell amb efecte calmant, excel·lent per a pells esquerdades, seques o envermellides. Afavoreix la regeneració de la pell en casos de cremades solars. Molt indicat per a pells sensibles i delicades.

Mantega de Karité: composta principalment per triglicèrids, àcids grassos i vitamines. Rica en antioxidants, és coneguda per les seves propietats calmants i altament nutritives, tant per a la pell com pel cabell.

ALCOHOL DENAT., C12-13 ALKYL LACTATE, CETEARYL ISONONANOATE, COCO-CAPRYLATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, MENTHYL LACTATE, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, LIMONENE, PINENE, CAMPHOR, TERPINEOL, TERPINOLENE.

Els ingredients estan subjectes a canvis. Us recomanem consultar l'embalatge del producte per obtenir la llista d'ingredients més actualitzada.