El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PERFECTIA ANTI-DARK SPOTS SERUM
PERFECTIA ANTI-DARK SPOTS SERUM

PERFECTIA ANTI-DARK SPOTS SERUM

30 ML 100 ml / 146.63€
-20% T'ESTALVIES -11,01 €
55,00 € 43,99 €
43,99 € -20%
43,99 €
100 ml / 146.63€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,66€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Revela una pell perfeccionada i nás lluminosa** gràcies a una alta concentració de Niacinamida (5%) -àmpliament utilitzés per uniformitzar el to i la textura de la pell- que, juntament amb una solució de derivat d'Àcid Azelaic (3%) i Àcid Etil Ascòrbic (1%), un derivat de la Vice de la pell.**

Enriquit amb extractes vegetals que culminen la seva acció despigmentatne: extracte d'arrel de regalèssia, extracte d'arrel de malví i extracte de segó d'arròs.

Dermatològicament testat.

* Test in vitro sobre l'efecte aclaridor.

90% Les taques fosques s'han aclarit **

80% Les imperfeccions s'han reduït **

** Test d'autoavaluació amb 20 dones després de 4 setmanes.

EAN13
8058045438762
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Lluminositat
Taques
Uniformitat
Principis Actius
Vitamina C

Aplicar sobre el rostre net una o dues vegades al dia, com a primer pas de la teva rutina de cura facial. A continuació, utilitzeu una crema amb Factor de Protecció Solar (FPS) elevat. La Crema perfeccionadora sublim SPF50 és ideal.

AQUA (WATER), NIACINAMIDE, PROPANEDIOL, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, SODIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, POTASSIUM AZELOYL DIGLYCINATE, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) SEED OIL, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN EXTRACT, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, TRIHEPTANOIN, SODIUM CITRATE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE (COCO CAPRYLATE/CAPRATE), TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, DILINOLEIC ACID/BUTANEDIOL COPOLYMER, DIMETHYLMETHOXY CHROMANOL, CASTOR OIL/IPDI COPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL.

Los ingredientes están sujetos a cambios. Se recomienda consultar el envase del producto para obtener la lista de ingredientes más actualizada.