Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SISLEŸA L'INTÉGRAL ANTI-AGE CRÈME GEL FRAIS
SISLEŸA L'INTÉGRAL ANTI-AGE CRÈME GEL FRAIS
SISLEŸA L'INTÉGRAL ANTI-AGE CRÈME GEL FRAIS
SISLEŸA L'INTÉGRAL ANTI-AGE CRÈME GEL FRAIS
SISLEŸA L'INTÉGRAL ANTI-AGE CRÈME GEL FRAIS

SISLEŸA L'INTÉGRAL ANTI-AGE CRÈME GEL FRAIS

50 ML 100 ml / 591.98€
-39% T'ESTALVIES -191,01 €
487,00 € 295,99 €
295,99 € -39%
295,99 €
100 ml / 591.98€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 4,44€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Sisleÿa L'Intégral Anti-Age Crème Gel Frais. La crema antiedat completa per actuar sobre els signes visibles relacionats amb les tres dimensions de l'envelliment de la pell.

"""""Excel·lència antiedat"""".

Per a una pell visiblement més jove, durant més temps.

Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge Crème Gel Frais, una crema antiarrugues, reafirmant i hidratant que protegeix dels radicals lliures*, ofereix una solució global excepcional que aborda les diverses causes de l'envelliment cutani.

La cara recobra la fermesa, la densitat i la resplendor d'una pell més jove.

Al cap de dos mesos, la pell resplendeix.

Està reestructurada i regenerada.

L'edat percebuda disminueix visiblement.

Una crema antiedat molt eficaç amb una textura fresca, lleugera i no greixosa que es fon amb la pell per brindar un acabat sense brillantors.

Perquè l'edat no sigui més que un número.

Descobreix altres productes antiedat Sisleÿa adaptats al teu tipus de pell, amb Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge, per a tot tipus de pells i Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge Extra-Riche, per a pells seques a molt seques.

No comedogènic.

Perfumada naturalment pels ingredients actius.

EAN13
3473311501004
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Greixosa
Mixta
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Fermesa
Hidratació
Lifting
Textura
Crema
Format
Pot

Aplicar Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge Crème Gel Frais al matí i la nit al rostre i al coll, després de la neteja.

Fer un massatge suau perquè absorbeixi. (Utilitzar la tècnica “orquídia papallona” per brindar una aplicació ultrasensorial)

La incomparable fórmula de Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge ofereix una rica combinació de més de cinquanta principis actius per preservar la bellesa de la pell:

Els actius estimulants, regeneradors i reestructurants afavoreixen un entorn vital òptim per a les cèl·lules**, gràcies als extractes de Llavor de Poma, Ratanhia i Alchemilla.

Els actius protectors combaten els signes visibles de l'envelliment relatiu al comportament, assegurant el funcionament ideal del cicle vital de les cèl·lules, per lluir una pell més jove.

L'extracte de Lindera actua sobre el ritme cel·lular*, l'extracte de Mimosa de Constantinoble sobre l'energia cel·lular* i el complex de proteïnes de Llevat i Soja sobre la longevitat cel·lular.

Extractes de llavors de Poma (Fitoestimulines i Àcid Ursòlic): regeneren i estimulen la pell; Extracte de Ratan i extracte d'Alchemilla: ajuden a estimular i suavitzar la textura de la pell; Còctel de vitamines, minerals, oligoelements i aminoàcids: per revitalitzar; Extracte de fulla de Salze Blanc: antioxidant*, anticolagenasa* i antielastasa*; Adenosina: antiarrugues; Extracte de Lindera: ritme cel·lular; Extracte d'Acacia Persa: energia cel·lular; Complex de Proteïnes de Soja i Llevat: longevitat cel·lular; Mantega de Karité: protegeix i repara; Glicerina d'origen vegetal: hidrata i suavitza.

*Prova in vitro

INGREDIENTES: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, C9-12 ALKANE, PENTYLENE GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, BUTYLENE GLYCOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, LAUROYL LYSINE, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, GLUCOMANNAN, SACCHARIDE HYDROLYSATE, ADENOSINE, ALCHEMILLA VULGARIS EXTRACT, SALIX ALBA (WILLOW) LEAF EXTRACT, ALBIZIA JULIBRISSIN BARK EXTRACT, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, EQUISETUM ARVENSE EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, KRAMERIA TRIANDRA ROOT EXTRACT, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, THYMUS MASTICHINA FLOWER OIL, HEXYLDECANOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL. IL#1A</p>

Les llistes d'ingredients utilitzats a la composició dels productes Sisley i Hair Rituel by Sisley s'actualitzen regularment. Abans d'aplicar els productes, es recomana llegir la llista d'ingredients impresa a la caixa.