El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET DE REGALO HERO DE 2 PIEZAS DE EAU DE PARFUM

SET DE REGALO HERO DE 2 PIEZAS DE EAU DE PARFUM

100 ML 100 ml / 120.99€
120,99 €
120,99 €
120,99 €
100 ml / 120.99€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,81€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Consenteix al teu ésser estimat amb el regal de Burberry Hero, que inclou el poderós i instintiu Burberry Hero Eau de Parfum per a homes i un pràctic esprai de viatge.

Un excel·lent regal per a totes les ocasions, observa com experimenta aquesta sensual fragància de Burberry.

Aquesta fragància profunda i vibrant, caracteritzada per les notes enfustades i ambarines, explora l'essència de la força i la sensualitat.

La fragància Hero per a homes es desplega amb la barreja harmoniosa de tres càlids olis de fusta de cedre i s'eleva cap a un crescendo fresc i radiant.

La dinàmica nota superior d'agulles de pi es fusiona perfectament amb benjuí i encens, creant una fusió apassionadament profunda.

Aquest Eau de Parfum de Burberry es presenta en un flascó de vidre angular i transparent amb el logotip de Burberry i coronada amb una elegant tapa negra.

A punt per regalar, es presenta en una caixa limitada d'edició adornada amb detalls de fusta. Aquest conjunt de regal de perfum Burberry per a homes inclou:

- Burberry Hero Eau de Parfum per a homes, 100 ml (3.3 oz)

- Burberry Hero Eau de Parfum per a homes, 10 ml (0.33 oz)

EAN13
3616304966477
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Ambar
Enfustada
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó

Ruixava l'Eau de Parfum Hero per a homes a la pell neta i seca, concentrant-te en els punts de pols: pit, coll, bíceps i nines. Porta amb tu l'esprai de viatge on vagis per a retocs durant tot el dia.

INGREDIENTES: ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGANCIA, AQUA/WATER/EAU, LIMONENE, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, LINALOOL, EUGENOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, EVERNIA PRUNASTRI (EXTRACTO DE LIQUEN), CINNAMAL.