Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET GUCCI GUILTY POUR HOMME EAU DE TOILETTE

SET GUCCI GUILTY POUR HOMME EAU DE TOILETTE

90 ML 100 ml / 75.50€
67,95 €
67,95 €
67,95 €
100 ml / 75.50€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,02€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Set Gucci Guilty Pour Homme Eau de Toilette. Celebra la temporada primaveral amb el conjunt de regal especialment seleccionat Gucci Guilty Pour Homme Eau de Toilette per a homes.

Aquest conjunt de regal de perfum Gucci inclou:

- Perfum Gucci Guilty Pour Homme Eau de Toilette 90 ml (3.0 oz)

- Gel de dutxa 50 ml (1.6 oz)

- Desodorant Gucci Guilty Pour Homme 75 ml (2.5 oz)

Estenent una afectuosa invitació a explorar, crear i connectar-se amb la nostra veritable essència, les fragàncies Gucci Guilty Pour Femme i Pour Homme rellancen amb una campanya protagonitzada per A$AP Rocky, Julia Garner i Elliot Page.

Una oda a l'autoacceptació, l'amistat i l'amor en totes les seves formes, Gucci Guilty Pour Homme Eau de Toilette per a homes presenta un aromàtic Fougère que inspira una nova perspectiva.

Hedonista i decadent, la fragància per després d'afaitar s'obre amb el picant Pebre Rosa barrejada amb la vigoritzant Llimona Italià.

Al cor d'aquest Eau de Toilette per a homes, els ideals no conformistes de Gucci Guilty coincideixen amb l'elaboració no convencional de fragàncies en incorporar Azahar, una aroma tradicionalment utilitzada com a símbol de romanç i innocència en fragàncies femenines.

Les notes florals blanques amb tons de mel enriqueixen les notes de Neroli i Lavanda Francesa d'aquesta fragància per després d'afaitar de Gucci, la mateixa flor que l'original playboy, Casanova, solia fer servir per perfumar les seves cartes d'amor.

Completant aquesta expressió moderna de sensualitat, misteri i intriga hi ha les temptadores aromes de Patchouli que es desenvolupen amb matisos de cuir, notes verdes, fusta i qualitats semblants a l'encens.

El final es completa amb la riquesa masculina de la fusta de Cedre.

Aquest Eau de Toilette per a homes es troba en un elegant flascó negre amb una meitat superior transparent, que contrasta amb la meitat inferior de metall esmerilat, reflectint la fragància Gucci al seu interior.

EAN13
3616304956997
Quantitat
90 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Aromàtica
Fougère
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó

Perfecte per a qualsevol ocasió, es recomana:

- Calmar la pell amb una capa d'hidratant abans de fer-la servir.

- El perfum s'adherirà als olis a l'hidratant, permetent que duri més temps.

- Aplicar directament sobre la pell.

- Ruixar o aplicar als punts de pols, com l'interior dels canells, el pit i els costats del coll, ja que retenen calor i actuen com a difusor natural.

- Ruixar i després caminar a través del perfum per assegurar-se que la fragància es distribueixi de manera uniforme per tot el cos.

- Guardar el perfum en un lloc fresc i sec per evitar que se sobreescalfi sota la llum solar i, alhora, assegurar que les propietats de la composició no es descomposin.

- Millorar l'experiència de Guilty amb la rutina per a homes:

   - Netejar el cos amb el Gel de Dutxa Gucci Guilty Pour Homme.

   - Protegir amb el desodorant durador.

   - Finalitzar amb una rosada de Gucci Guilty Pour Homme Eau de Toilette als punts de pols per deixar una duradora estela de fragància.

Notes de sortida: Azahar.

Notes de cor: Fusta de Cedre, Patchouli.

Notes de fons: Aromàtic Fougère.

Eau de Toilette: ALCOHOL DENAT . AQUA/WATER/EAU . PARFUM/FRANGRANCE . LIMONENE . LINALOOL . ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE . HYDROXYCITRONELLAL . DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE . BENZYL SALICYLATE . ALPHA-ISOMETHYL IONONE . BHT . CITRAL . GERANIOL . EXT.VIOLET 2 (CI 60730) . RED 4 (CI 14700) . YELLOW 5 (CI 19140) . BLUE 1 (CI 42090) . RED 33 (CI 17200). DEO STICK: ALCOHOL DENAT . PROPYLENE GLYCOL . BUTYLENE GLYCOL . AQUA/WATER/EAU . ÁCIDO PALMÍTICO . ÁCIDO ESTEÁRICO . PARFUM/FRAGANCIA . HIDRÓXIDO DE SODIO . ETILHEXILOGLICERINA . LINALOOL . LIMONENO . HIDROXYCITRONELAL . ALCOHOL T-BUTÍLICO . BENCIL SALICILATO . ALPHA-ISOMETHYL IONONE . CITRAL . TOCOFEROL. Gel de Ducha: AGUA (WATER) · LAURIL ÉTER SULFATO DE SODIO · LAURIL SULFATO DE SODIO · CLORURO DE SODIO · PARFUM (FRAGANCIA) · COCAMIDOPROPIL BETAÍNA · ÁCIDO CÍTRICO · PEG-40 ACEITE DE RICINO HIDROGENADO · CITRATO DE SODIO · BENZOATO DE SODIO · XILENESULFONATO DE SODIO · DISODIUM Eau de ToiletteA · BHT · NITRATO DE MAGNESIO · METILCLOROISOTIAZOLINONA · CLORURO DE MAGNESIO · METILISOTIAZOLINONA · LINALOL · LIMONENO · HIDROXYCITRONELLAL · BENCIL SALICILATO · ALPHA-ISOMETHYL IONONE.