El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET L'EAU D'ISSEY EAU DE TOILETTE
SET L'EAU D'ISSEY EAU DE TOILETTE

SET L'EAU D'ISSEY EAU DE TOILETTE

100 ML 100 ml / 97.99€
-22% T'ESTALVIES -27,01 €
125,00 € 97,99 €
97,99 € -22%
97,99 €
100 ml / 97.99€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,47€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Set Issey Miyake L'Eau D'Issey Eau De Toilette per a dona. Sorprèn els sentits amb un regal únic: un set de perfum amb un disseny elegant i únic.

Aquest set de regal per a dona inclou:

- L’Eau d’Issey Eau de Toilette per a dona 100ml

- Loció Corporal L’Eau d’Issey 50ml l

- Mini Spray L’Eau d’Issey 10ml

Un ritual de perfumat on un opulent ram de flors blanques i la barreja d'acords de lliri i lotus, es troben amb la frescor de l'aigua i les fustes precioses texturitzades.

Una fragància floral que interpreta l'aroma de l'aigua a la pell de la dona.

Amb un enfocament més responsable, els nous estoigs de regal d'Issey Miyake són 100% de cartró per minimitzar-ne l'impacte mediambiental.

EAN13
3423222106461
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Aquàtica
Floral
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar la fragància a zones de pols i coll.

Notes de sortida: Rosa, Lotus

Notes de cor: Lliris, flors fresques

Notes de fons: Fusta

EAU DE TOILETTE:

 ALCOHOL, PARFUM (FRAGANCIA), AQUA (AGUA), HIDROXICITRONELAL, LINALOL, CITRONELOL, EUGENOL, GERANIOL, BENZOATO DE BENCILO, FARNESOL, LIMONENO, CITRAL.

LOCIÓN CORPORAL:

AQUA (AGUA), BUTILENGLICOL, ISONONANOATO DE CETEARILO, DIMETICONA, GLICERINA, PARFUM (FRAGANCIA), XILITOL, ESTEARATO DE GLICERILO, ESTEARATO DE PEG-100, TETRAETILHEXANOATO DE PENTAERITRITILO, MANTECA DE BUTYROSPERMUM PARKII (KARITÉ), FENIL TRIMETICONA, ALCOHOL CETEARÍLICO, COPOLÍMERO DE HIDROXIETIL ACRILATO/ACRILODIMETIL TAURATO DE SODIO, FENOXIETANOL, ISOHEXADECANO, SALICILATO DE BENCILO, CAPRILIL GLICOL, ACETATO DE TOCOFERILO, METOXICINAMATO DE ETILHEXILO, LINALOL, BUTIL METOXIDIBENZOILMETANO, EDTA DISÓDICO, POLISORBATO 60, HIDROXICITRONELAL, ACRILATOS/C10-30 ACRILATO DE ALQUILO, CITRONELOL, HIDRÓXIDO DE SODIO, ISOESTEARATO DE SORBITÁN, GERANIOL, EUGENOL, BHT.