Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET RESTAURADOR HIDRATANT LA MER
SET RESTAURADOR HIDRATANT LA MER

SET RESTAURADOR HIDRATANT LA MER

30 ML 100 ml / 436.00€
130,80 €
130,80 € -0%
130,80 €
100 ml / 436.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,96€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Set Restaurador Hidratant La Mer. Descobreix la teva combinació perfecta amb els tractaments més apreciats de La Mer.

Aquest estoig dedició limitada de productes essencials regeneradors de la pell proporciona una hidratació plaent en 3 passos.

El resultat és una pell nodrida, revitalitzada i radiant.

L'estoig conté:

• The Treatment Lotion 30ml:

Aquesta loció aquosa de nova generació amb el renovador cel·lular Miracle Broth™ ofereix una dosi denergia líquida per millorar el teu tractament de bellesa.

El teu primer pas essencial després de la neteja: la textura d'hidrogel líquid actiu suavitza a l'instant i penetra ràpidament per proporcionar energia i hidratació perllongada durant tot el dia i optimitzar la pell perquè rebi tots els beneficis de tots els tractaments que vagin a continuació.

El 94% de les dones van indicar que notaven la pell més hidratada amb un sol ús.*

• Hydrating Infused Emulsion:

Combat la deshidratació natural de la pell. La nostra emulsió lleugera amb el renovador cel·lular Miracle Broth™ restaura, enforteix i estabilitza la pell deixant-la calmada i hidratada durant tot el dia.

La textura fluida d'absorció ràpida permet estendre-la fàcilment, deixant la pell més radiant i amb un aspecte saludable.

• Crema de la Mer 30ml:

La crema hidratant amb què va començar tot.

Aquesta crema ultrarica, basada en el renovador cel·lular Fermento Milagroso™ i el te de llima antioxidant, proporciona una hidratació reparadora, protecció diària i reparació natural revitalitzada.

Calma la sensibilitat de la pell des de la primera aplicació. Els signes de sequedat desapareixen.

La seva aplicació diària proporciona una pell més ferma, redueix visiblement les línies d'expressió i les arrugues i proporciona una aparença més elevada, rejovenida i atraient.

• Amb un sol ús, calma la irritació i l'envermelliment visibles.

EAN13
747930149644
Quantitat
3 ct
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Hidratació
Lluminositat
Nutrició
Protecció
Regeneració
Reparació
Revitalitzant

• The Treatment Lotion:

Després de netejar la pell, aplica una petita quantitat als rovells dels dits o en un disc de cotó. Prem sobre la pell. A continuació, aplica el teu sèrum, tractament per a ulls i hidratant de la Mer.

• Hydrating Infused Emulsion:

Després d'aplicar el sèrum, estén amb suavitat 2 dosis del producte per la cara i el coll amb els rovells dels dits uniformement. A continuació, aplica el teu hidratant de La Mer.

• Crème de la Mer:

Simplement pren una petita quantitat amb l'espàtula. Escalfa-la entre els rovells dels dits fins que tingui un aspecte translúcid per alliberar Miracle Broth™ i pressiona suaument sobre el rostre i el coll, al matí ia la nit.