El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BLOCKAGE HYDRA BOOST FILLER SERUM
BLOCKAGE HYDRA BOOST FILLER SERUM

BLOCKAGE HYDRA BOOST FILLER SERUM

30 ML 100 ml / 114.67€
-20% T'ESTALVIES -8,60 €
43,00 € 34,40 €
34,40 € -20%
34,40 €
100 ml / 114.67€
Aquest producte ha estat incorporat fa poc al nostre catàleg com a novetat de llançament al mercat, o perquè hem vist que interessava als nostres usuaris. No esperis més prova-ho!
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,52€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Anne Moller Blockage Hydra Boost Filler Serum ultra hidratant efecte filler.

HIDRATACIÓ IMMEDIATA I DURADORA.

Sèrum formulat amb àcid hialurònic amb 3 pesos moleculars diferents, cosa que permet augmentar els nivells d'hidratació en diferents capes de la pell i aconseguir una acció intensa, immediata i duradora.

A aquesta combinació d'àcid hialurònic s'uneix un postbiòtic marí, l'extracte de Salicornia, Vitamina C i pantenol, cosa que el converteix en un potenciador de la hidratació per a la pell. A més, aporta un efecte resplendent i saludable des de la primera aplicació gràcies a les seves aquaesferes il·luminadores.

Proporciona un extra d'hidratació diària a la pell amb textura fresca i lleugera.

Fórmula sense oli.

No comedogènic.

BENEFICIS:

Hidratació i efecte filler, lluminositat i primeres arrugues.

EAN13
8059057001593
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Hidratació
Lluminositat
Principis Actius
Vitamina C
Àcid Hialurònic
Format
Comptagotes

Aplicar sobre rostre i coll nets, matí i nit, abans de la crema.

AQUA (WATER), PROPANEDIOL, POLYSORBATE 20, ACRYLATES COPOLYMER, BETAINE, PANTHENOL, AGAR, CALCIUM ALGINATE, GELLAN GUM, ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, SALICORNIA HERBACEA EXTRACT, ASCORBYL GLUCOSIDE, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, BUTYLENE GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, 1,2-HEXANEDIOL, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), MICA, PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CI 42090 (BLUE 1), PHENOXYETHANOL.

Els ingredients estan subjectes a canvis. S'aconsella consultar l'envàs del producte per conèixer la llista d'ingredients actualitzada.