El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BLOCKAGE HYDRATING BEAUTY INFUSION

BLOCKAGE HYDRATING BEAUTY INFUSION

100 ML 100 ml / 20.00€
-20% T'ESTALVIES -5,00 €
25,00 € 20,00 €
20,00 € -20%
20,00 €
100 ml / 20.00€
Aquest producte ha estat incorporat fa poc al nostre catàleg com a novetat de llançament al mercat, o perquè hem vist que interessava als nostres usuaris. No esperis més prova-ho!
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,30€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Anne Moller Blockage Hydrating Beauty Infusion. Infusió hidratant de bellesa.

PELL HIDRATADA I PROTEGIDA DURANT TOT EL DIA

Si en qualsevol moment del dia sents la necessitat d'hidratar o refrescar la teva pell, només has de polvoritzar aquesta infusió hidratant sobre el rostre.

També pots incorporar-la a la teva cura diària: aplicant el producte sobre la pell neta abans de la teva rutina maximitzaràs la seva eficàcia.

Conté àcid hialurònic de baix pes molecular, un postbiòtic marí, extracte de Salicornia i aigua de mar, rica en minerals beneficiosos per a la pell.

Inclou la nostra exclusiva tecnologia de triple protecció (Global Defense TechnologyTM) que ofereix una defensa eficaç contra la pol·lució, tot tipus de radiacions solars (UVB, UVA, raigs IR) i la llum blava que emeten les pantalles.

BENEFICIS:

Hidratació i efecte filler, Protecció davant agressors externs, Protecció davant la llum blava.

EAN13
8059059001614
Quantitat
100 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Protecció
Protecció Llum Blava
Principis Actius
Àcid Hialurònic
Format
Dosificador

Per a una difusió òptima, aplicar a 30 cm de distància de la cara.

Vaporitzar mantenint els ulls tancats.

AQUA (WATER), CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER, GLYCERIN, SORBITOL, PROPANEDIOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SALICORNIA HERBACEA EXTRACT, ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, ARTEMIA EXTRACT, GLUCOSE, SODIUM HYALURONATE, MARIS AQUA, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, LACTIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM HYDROXIDE, BUTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM PHYTATE, DIMETHYLMETHOXY CHROMANOL, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL.

Els ingredients estan subjectes a canvis. S'aconsella consultar l'envàs del producte per conèixer la llista d'ingredients actualitzada.