El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
TOTAL SEDUCTION EYESHADOW STICK
TOTAL SEDUCTION EYESHADOW STICK
TOTAL SEDUCTION EYESHADOW STICK
TOTAL SEDUCTION EYESHADOW STICK
TOTAL SEDUCTION EYESHADOW STICK

TOTAL SEDUCTION EYESHADOW STICK

DONT TOUCH
-20% T'ESTALVIES -7,23 €
36,13 € 28,90 €
28,90 € -20%
28,90 €
Proper llançament
Aquest producte ha estat incorporat fa poc al nostre catàleg com a novetat de llançament al mercat, o perquè hem vist que interessava als nostres usuaris. No esperis més prova-ho!
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,43€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Nars Total Seduction Eyeshadow Stick. Ombra d'ulls en format crema amb estic que ofereix un color d'alt impacte i intensitat amb un acabat durador i resistent.

Crida l´atenció amb un estic suau i cremós que aplica un color d´alt impacte, durador i resistent.

Potenciat per la tecnologia Flexi-Lock Technology, l'estic ofereix una textura duradora i flexible amb una aplicació suau i còmoda per obtenir un color modulable, intransferible i resistent.

Amb ombres aptes per a tots els tons de pell, els 8 tons creen looks il·limitats que es mantindran intactes fins a 16 hores.

AFIRMAT PELS NOSTRES CLIENTS: 100% confirma que ofereix temps suficient per treballar l'ombra per assolir el look desitjat.

100% confirma que no se sent oliós a la parpella.

97% confirma que és una fórmula fàcil de difuminar que no se sent enganxós.

94% està dacord que se sent suau, aplicació uniforme i modulable.

91% està dacord que ofereix un color dalt impacte en una sola aplicació.

BENEFICIS:

Llisca amb facilitat per generar un color instantani de gran impacte abans d'obtenir un acabat resistent durant tot el dia.

Aquest estic cremós i flexible permet difuminar, crear i aplicar capes de color sense esforç amb ombres dulls en crema o en pols.

La seva fórmula resistent a l'aigua, la transferència i les taques es manté al seu lloc fins a 16 hores.

TECNOLOGIA:

TECNOLOGIA FLEXI-LOCK

Crema flexible i de llarga durada que permet un lliscament suau sense esforç amb un resultat instantani per a un color còmode i fàcil de difuminar que roman al seu lloc tot el dia.

EAN13
194251143002
Quantitat
1 ct
Tipus de Marca
Selectiva
Textura
Crema
Format
Stick
Cobertura
Modulable
Durada
Llarga Durada

Aplicar directament sobre la parpella i difuminar el color amb el rovell dels dits.

Apliqui sobre una capa prèvia d'ombra d'ulls amb crema o pols per intensificar el color.

En tons de pell clars a mitjans, aplicar ADULTS ONLY o DON'T TOUCH a tota la parpella. Difumina la vora amb els rovells dels dits cap al final per garantir una transició suau.

En tons de pell de mitjans a profunds, aplicar OBLIVION o STRIP DOWN per tota la parpella. Difumina la vora amb els rovells dels dits cap al final per garantir una transició suau.

Per a un look fumat, utilitza ombres intenses per dibuixar al llarg de la línia de les pestanyes i difumina-les amb la brotxa Smudge Brush núm. 25.