El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SOFT MATTE ADVANCED PERFECTING POWDER
SOFT MATTE ADVANCED PERFECTING POWDER
SOFT MATTE ADVANCED PERFECTING POWDER
SOFT MATTE ADVANCED PERFECTING POWDER
SOFT MATTE ADVANCED PERFECTING POWDER
SOFT MATTE ADVANCED PERFECTING POWDER

SOFT MATTE ADVANCED PERFECTING POWDER

COVE
-20% T'ESTALVIES -8,93 €
44,63 € 35,70 €
35,70 € -20%
35,70 €
Last items in stock
Aquest producte ha estat incorporat fa poc al nostre catàleg com a novetat de llançament al mercat, o perquè hem vist que interessava als nostres usuaris. No esperis més prova-ho!
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,54€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Nars Soft Matte Advanced Perfecting Powder. TOTAL MATISFACTION. Segella el teu maquillatge amb un acabat 100% mat natural.

Controla brillantors i imperfeccions.

No resseca.

No esquartera.

FIXA EL TEU MATE.

Descobreix una pols multiusos perfeccionador de la pell que difumina les imperfeccions durant 24 hores, sense la sensació de sequedat i enduriment.

Amb Niacinamida que suavitza la pell, aquesta innovadora fórmula sense talc controla immediatament les brillantors i minimitza l'aspecte dels porus i la textura de la pell en només quatre setmanes.

* La tecnologia Adaptive Oil-Control combat l'excés de sèu per a un efecte mat durador.

Es pot fer servir sola per aconseguir una cobertura mat i suau d'aspecte natural, o sobre la base de maquillatge per fixar el maquillatge durant 24 hores.

BENEFICIS:

Aquestes pólvores multiusos ajuden a perfeccionar l'aspecte de la pell, controlar les brillantors amb el pas del temps i perllongar la durada del maquillatge, oferint un acabat mat sense sensació de sequedat.

Gràcies a la seva tecnologia adaptive oil-control s'aconsegueix un efecte mat durador.

Amb pólvores superiors que absorbeixen el greix per atrapar l'excés de sèu, i pólvores intel·ligents adaptables per tractar les zones greixos de la pell i matificar segons sigui necessari.

A més, el complex antioxidació d'extractes botànics i antioxidants ajuda a controlar l'aparició de l'excés de sèu per evitar que els tons canviïn a causa de l'oxidació.

EAN13
194251136073
Quantitat
9 G
Tipus de Marca
Selectiva
Textura
Pols
Acabat
Mat
Natural
Durada
Llarga Durada

En el primer ús, retirar la pel·lícula transparent del mirall de l'interior de la polvorera.

Per a un acabat mat i suau d'aspecte natural, utilitzar la brotxa #15 Precision Powder Brush per estendre les pólvores per tota la cara. Fes-lo servir sol o sobre la base per fixar el maquillatge durant 24 hores.

Per a una cobertura específica, utilitzeu la forma cònica de la brotxa #15 Precision Powder Brush per pressionar i difuminar les pólvores a les zones on vulgueu una major cobertura.