El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SOFT MATTE PRIMER
SOFT MATTE PRIMER
SOFT MATTE PRIMER
SOFT MATTE PRIMER
SOFT MATTE PRIMER
SOFT MATTE PRIMER
30 ML 100 ml / 116.17€
-20% T'ESTALVIES -8,71 €
43,56 € 34,85 €
34,85 € -20%
34,85 €
100 ml / 116.17€
Aquest producte ha estat incorporat fa poc al nostre catàleg com a novetat de llançament al mercat, o perquè hem vist que interessava als nostres usuaris. No esperis més prova-ho!
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,52€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Nars Soft Matte Primer. TOTAL MATISFACTION. Una prebase de textura innovadora que allisa i difumina imperfeccions a l'instant amb un acabat 100% mat.

Descobreix un efecte matificant immediat amb aquesta prebase de maquillatge ultralleugera que llisca suaument sobre la pell amb una textura de gel aquosa que es transforma per deixar un acabat mat suau i vellutat.

Omple a l'instant la textura desigual de la pell creant una superfície llisa per aplicar la base de maquillatge, perllongant-ne la durada i controlant l'aparició de brillantors.

Amb la Tecnologia de compensació del clima exclusiva de NARS, que ajuda a conservar la hidratació de la pell als climes secs ia absorbir el seu excés als més humits, evitant que el sèu i la sudoració excessiva deteriorin el maquillatge.

BENEFICIS:

Amb la seva fórmula innovadora amb una textura de gel aquosa, llisca sobre la pell per transformar-se en un acabat mat suau i vellutat.

Ompliu a l'instant la textura desigual de la pell, creant una superfície llisa per aplicar el fons de maquillatge.

A més, gràcies a la seva tecnologia de compensació del clima, s'ajusta a l'entorn, conservant la hidratació de la pell als climes secs i absorbint-ne l'excés als més humits, evitant que el greix i la sudoració excessiva deteriorin el maquillatge.

EAN13
194251016290
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Suavitat
Acabat
Mat
Durada
Llarga Durada

Estén una petita quantitat a tot el rostre abans d'aplicar el teu maquillatge per unificar la superfície de la pell i perllongar la durada de la base de maquillatge.

Es pot utilitzar pel seu compte per aconseguir una pell llisa amb un acabat mat suau.

No utilitzar a les parpelles.