El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
DOLCE VIOLET EAU DE TOILETTE
DOLCE VIOLET EAU DE TOILETTE

DOLCE VIOLET EAU DE TOILETTE

75 ML 100 ml / 78.60€
58,95 €
58,95 €
58,95 €
100 ml / 78.60€
Proper llançament
Aquest producte ha estat incorporat fa poc al nostre catàleg com a novetat de llançament al mercat, o perquè hem vist que interessava als nostres usuaris. No esperis més prova-ho!
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,88€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Dolce&Gabbana Dolce Violet Eau de Toilette. El perfum de dona de Dolce&Gabbana és una fragància alegre i optimista que reflecteix, entre notes de grosella negra, violeta i vainilla de Madagascar, l'actitud d'una noia atrevida que sap viure de manera despreocupada sense perdre de vista els seus objectius.

EL DISSENY

Dolce&Gabbana Dolce Violet Eau de Toilette es presenta en un flascó d'un color violeta captivador.

L'emblemàtic tap fa al·lusió a la violeta, el cor de la fragància. El pot també s'adorna amb una cinta negra, un detall sofisticat i elegant, com la noia Dolce.

EAN13
8057971183807
Quantitat
75 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Floral
Fruital
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar la fragància a zones de pols i coll.

SORTIDA

La fragància s'obre amb unes notes de grosella negra que es fusiona amb la mandarina de Madagascar i la frescor del ciclamen.

COR

Al cor destaquen els accents captivadors de la violeta, que es combinen amb els matisos sucosos de la mora i la pera.

FONS

A les notes de fons, una barreja sensual i cremosa amb fusta de sàndal i vainilla de Madagascar, deixant una estela de mesc.