El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Maquillatge Nude amb Sisley

Look radiant i natural amb Sisley

Amb lleugeres pinzellades, aplicar la punta metàl·lica del producte Phyto-Cernes al contorn d'ulls per aconseguir un efecte descongestionant i fresc. A continuació, aplicar Phyto-Cernes Eclat amb el pinzell o donant copets amb el rovell dels dits, movent-se des de l'interior cap a l'exterior de l'ull

Aplicar Phyto-Teint Ultra Eclat amb traços lleugers, utilitzant un pinzell o els rovells dels dits. Aplicar des del centre de la cara cap a fora.

Aplicar Phyto-Blush Twist directament sobre la cara. Aplicar la quantitat de color desitjada i després barrejar amb els dits amb moviments circulars.

Aplicar la màscara So Stretch començant pel centre dels ulls per a un efecte de mirada molt oberta, col·locant la brotxa a la línia superior de les pestanyes i dibuixant el producte cap amunt passant la brotxa des de la cantonada interior fins a la cantonada exterior i fins a les puntes de les pestanyes.

Aplicar Phyto Lip Twist igual que una barra de llavis; aquest producte té la mida ideal per dibuixar i donar color als llavis en un sol gest. Una sola passada per aconseguir un halo de brillantor amb color o diverses passades per a un resultat amb més cobertura i una veritable explosió de color.