Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ROSA MOSQUETA OIL 30ML.
30 ML 100 ml / 166.63€
49,99 €
49,99 €
49,99 €
100 ml / 166.63€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,75€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El teu producte multiús favorit que hidrata, regenera i nodreix la pell!

L'oli pur de tamanu, el secret més ben guardat de les dones de la Polinèsia, se suma al poderós oli de rosa mosqueta; dos olis naturals de propietats excepcionals que treballen en sinergia per ajudar a reparar la pell. El resultat? Una combinació única que hidrata, renova i nodreix, ajudant a difuminar l'aparença de cicatrius, estries, vermellors o arrugues, i combatent la deshidratació. Només necessites unes gotes per tornar l'elasticitat i la lluminositat a la teva pell.

Ideal per a pells molt seques. Gran poder regenerador i nutritiu recomanat per a marques de cremades, estries, cicatrius, acne i taques. Indispensable després de cirurgies, micropigmentació, tatuatges, depilació… Ajuda a reduir arrugues i combatre el fotoenvelliment. Pell més suau, hidratada i elàstica. Hipoal·lergènic, lliure d'alcohol i parabens.

EAN13
8436534718609
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Molt seca
Seca
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Hidratació
Nutrició
Regeneració
Suavitat
Textura
Oli
Principis Actius
Rosa Mosqueta

Al matí, aplica l'oli directament sobre la pell de rostre, coll i escot, amb un massatge suau fins a la seva total absorció. A continuació, aplica la crema de tractament habitual.

Oli de rosa mosqueta, extret de les llavors de la planta del mateix nom, que ofereix impressionants propietats regeneradores i reparadores, activa la producció de col·lagen i ajuda a combatre les taques. Inclou un 77% d'àcids grassos essencials i també és ric en vitamina C.

Oli de mida pur, extret de les llavors de mida, que aporta increïbles beneficis reparadors.

Oli de calèndula i vitamina E, que proporcionen una acció antioxidant, hidratant, antiinflamatòria i calmant.

Sotmés a test d'al·lèrgia.

Producte apte per a vegans.