Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
HYPNÔSE DOLL EYES 01

HYPNÔSE DOLL EYES 01

HYPNÔSE DOLL EYES 01
19,24 €
19,24 € -0%
19,24 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,29€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Pestanyes més separades, espesses, llargues i cobertes d'una brillantor efecte nyló. Unes autèntiques pestanyes de canell!

Gràcies al seu sorprenent raspall ia la seva nova fórmula, Hypnôse Doll Eyes compleix la seva promesa: fer que els nostres ulls resultin divinament més grans. El seu secret resideix en un capçal de raspall cònic de niló, que captura totes les pestanyes, fins i tot les més curtes, situades a la cantonada de l'ull, per esculpir-les, allargar-les i definir una franja perfectament separada. Fluïda i molt lliscant, la fórmula 'Fiber Shine' està enriquida per embolicar les pestanyes d'una brillantor subtil.

EAN13
3605532561783
Tipus de Marca
Luxe
Tonalitat
Intensa

Aplicar la màscara de l'arrel de les pestanyes fins a les puntes intensificant-la a la cantonada externa de l'ull per aconseguir una mirada engrandida.