Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SOIN EXTRÊME CREAM NUIT 50ML

SOIN EXTRÊME CREAM NUIT 50ML

50 ML 100 ml / 359.98€
-23% T'ESTALVIES -55,01 €
235,00 € 179,99 €
179,99 € -23%
179,99 €
100 ml / 359.98€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,70€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Annayake Soin Extrême Cream Nuit. Entre la pell i el temps tot és una qüestió d'equilibri, de regularitat dels intercanvis, de compensació i de reparació espontània, processos que es produeixen de manera natural fins al dia en què… el mecanisme s'altera i els signes de l'envelliment apareixen i acaben instal·lant-se.

L'entesa natural es trenca. Per ajudar la pell a recuperar i reforçar la seva joventut, els laboratoris ANNAYAKE han desenvolupat, des del Japó, el Soin de nuit extrême, un tractament d'alta tecnologia especialment formulat per actuar durant la nit, en el moment de més activitat cel·lular de regeneració, per tornar la fermesa i la lluminositat a la cara.

La fórmula d'excepció del Soin de nuit extrême exerceix 3 accions principals per corregir eficaçment els signes de l'edat:

- estimulació de la renovació cel·lular

- lluita contra la pèrdua de fermesa

- hidratació òptima i duradora

Un tractament d'alta tecnologia, especialment formulat per actuar en plena nit, quan es produeix la màxima activitat del treball cel·lular de regeneració, i tornar-ne la fermesa i la resplendor a la cara.

Gràcies a la seva fórmula exclusiva, el Soin de Nuit Extrême permet a la pell regenerar-se. En despertar, ha recuperat l'aspecte de la joventut: la pell està ferma, llisa i resplendent.

EAN13
3552571236502
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Fermesa
Lluminositat
Regeneració
Reparació
Textura
Gel-crema

Aplicar a la nit a la cara i al coll.

COMPOSICIÓN:  AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PEG-10 DIMETHICONE, PHYTOSTERYL/ OCTYLDODECYL LAUROYL GLUTAMATE, HYDROGENATED POLYDECENE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, DIGLYCERIN, PEG-32, PEG-6, PETROLATUM, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, SUCROSE STEARATE, PEG-150, PROPYLPARABEN, ALCOHOL, SUCROSE PALMITATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), GLYCOGEN, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN EXTRACT, TALC, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, CI 77491 (IRON OXIDES), HYDROLYZED CONCHIOLIN PROTEIN, EUGENIA CARYOPHYLLUS (CLOVE) FLOWER EXTRACT, TOCOPHEROL.