Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SOIN RÉPARATEUR EXTRÊME 50ML

SOIN RÉPARATEUR EXTRÊME 50ML

50 ML 100 ml / 275.98€
-23% T'ESTALVIES -42,01 €
180,00 € 137,99 €
137,99 € -23%
137,99 €
100 ml / 275.98€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,07€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Les pells seques, fetes malbé i sensibilitzades per l'edat i per les condicions de vida necessiten una reparació intensa. Des del Japó, els laboratoris ANNAYAKE han desenvolupat un tractament prioritari, especialment formulat per actuar com una «segona pell» invisible que repara les pells més fetes malbé.

El Soin réparateur extrême, crema rica, fundent i no greix, conté dos poderosos principis actius:

- El Poly MPC, fins ara només utilitzat en la medicina i l'oftalmologia. Es tracta d'una membrana protectora d'hidrogel que substitueix immediatament la capa còrnia deficient, rehidratant l'epidermis, reparant-la i minimitzant els riscos de reacció i vermellors.

- L'ACA vegetal, extret de l'alga Wakame, que ajuda a estimular la producció de col·lagen per atenuar les arrugues i millorar la fermesa de la pell.

La pell està protegida, reparada, elàstica i confortable. Les arrugues i línies d'expressió s'atenuen visiblement.

Autèntica segona pell, aquest tractament és la resposta absoluta i immediata als problemes de pell resseca, fragilitzada, feta malbé, sensibilitzada per l'edat i les condicions de vida. Aquesta crema, rica i fundent, no greixosa, no perfumada, és el tractament prioritari de les pells agredides i fragilitzades. Gràcies a la seva fórmula inèdita, proporciona a la pell protecció, hidratació i reparació, fa que la pell estigui flexible, lluminosa, llisa i confortable. La pell recobra la seva tonicitat, és més ferma, i les arrugues es difuminen.

EAN13
3552571235109
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Molt seca
Sensible
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Fermesa
Protecció
Reparació
Textura
Crema

Al matí ia la nit, prendre una petita quantitat amb l'espàtula, dipositar-la al buit de la mà i aplicar-la a la cara perfectament net.

COMPOSICIÓN:  AQUA (WATER), GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, SQUALANE, BEHENYL ALCOHOL, TRILAURIN, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, CETYL ETHYLHEXANOATE, PEG-40 STEARATE, CETYL PALMITATE, DIMETHICONE, METHYLPARABEN, POLYPHOSPHORYLCHOLINE GLYCOL ACRYLATE, BUTYLPARABEN, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, SODIUM SULFATED ALGINATE, TOCOPHEROL, GLYCOSPHINGOLIPIDS.

1 Comment
No customer reviews for the moment.