Aconsegueix un regal per les teves compres en cosmètica solar. Fins a finalitzar existències. Veure productes >>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

La història de Moncler

Les fragàncies de Moncler Pour Femme i Moncler Pour Homme són dos perfums que conviden els sentits a embarcar-se en una autèntica expedició. Una firma global lligada a la història del muntanyisme ia un nou concepte del luxe.
Construïda a partir de fonaments sòlids –l'esperit dels pioners de l'aventura i una vocació natural per la innovació–, Moncler és una referència global gràcies a les jaquetes encoixinades per a dona i home i les seves dinàmiques col·leccions de roba i accessoris que uneixen luxe modern i alt rendiment esportiu.
Amb el seu revolucionari disseny LED, els flascons en forma de cantimplora “borraccia” de Moncler Pour Femme i Moncler Pour Homme forgen un vincle indestructible amb les arrels muntanyenques i aventureres de la casa.

Personalitza les teves fragàncies de Moncler

Les vostres fragàncies de Moncler es poden personalitzar d'una manera molt senzilla.
Per fer-ho, has de descarregar l'aplicació escanejant el codi QR del packaging. Encén el bluetooth i obre laplicació. En entrar a l'aplicació us donarà la benvinguda un missatge corporatiu. Seguidament prem el botó amb el logotip de Moncler de la teva nova fragància. Immediatament l'aplicació cercarà fragàncies properes i es connectarà amb la teva, selecciona-la a la pantalla i prem “connectar”. A la següent pantalla escriu el teu missatge personalitzat i prem “enviar”. A punt! Ja tens la teva fragància personalitzada.