El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

La història de Moncler

Fundada el 1952 a Monestier-de-Clermont, a partir de la necessitat de crear peces de muntanya funcionals i protectores, Moncler ha evolucionat fins a convertir-se en una marca pionera en peces a l'avantguarda de la innovació i l'estil. Moncler fabrica roba que va més enllà de les generacions, més enllà de la moda i més enllà del luxe, i és coneguda per la seva qualitat i creativitat, alhora que manté la seva herència. Trenca constantment les convencions, acollint diferents veus i estimulant-ne una d'idees i coneixements.
Les fragàncies de Moncler, Pour Femme i Moncler Pour Homme, són dos perfums que conviden els sentits a embarcar-se en una autèntica expedició. Entrellaçades per les fórmules i els relats, totes dues creacions evoquen l'energia rotunda de la natura, l'exploració i l'esperit de descoberta que conformen els pilars de l'univers Moncler, una firma global lligada a la història del muntanyisme ia un nou concepte del luxe. En una harmonia de contrastos, cada fragància entona una oda impecable i contemporània als grans paisatges envoltada d'una sumptuosa atmosfera de calidesa.
Després d'anys de debat, investigació i desenvolupament, aquestes dues fragàncies es materialitzen per encapsular l'essència de Moncler. En qualitat de president i CEO de Moncler, Remo Ruffini ha treballat amb nosaltres durant tot el procés, des del concepte global fins al darrer detall. Com a marca, Moncler té un estatus únic: és una firma que respira innovació, i per això aquests perfums encaixen perfectament en aquest relat. En aquestes dues fragàncies, fins i tot el flascó proposa una nova aventura, un nou esperit i una nova forma de comunicació: des d'escriure el teu propi nom fins a deixar un missatge especial o una frase que t'agradi.” Philippe Benacin, CEO d'Interparfums.
Moncler Pour Femme i Moncler Pour Homme són el primer capítol de la llarga història creativa de la casa, i una expansió natural d'una firma que aborda l'estil de vida des d'una perspectiva global i el llegat d'excel·lència muntanyenca del qual gaudeix de prestigi a tot el món . Construïda a partir de fonaments sòlids –l'esperit dels pioners de l'aventura i una vocació natural per la innovació–, Moncler és una referència global gràcies a les jaquetes encoixinades per a dona i home i les seves dinàmiques col·leccions de roba i accessoris que uneixen luxe modern i alt rendiment esportiu. Avui Moncler, a través del projecte Moncler Genius, és a més un node creatiu que, juntament amb una miríada de dissenyadors convidats, celebra veus diverses i trenca els límits entre el disseny i la innovació.
Amb el seu revolucionari disseny LED, els flascons en forma de cantimplora “borraccia” de Moncler Pour Femme i Moncler Pour Homme forgen un vincle indestructible amb les arrels muntanyenques i aventureres de la casa. Aquesta parella de fragàncies comparteix un acord, Mountain Woods, exclusiu de Moncler. Aquest element càlid, sofisticat i enfustat evoca l'ADN pioner de la casa. Amb ell, cada fragància revela un aliatge propi d'ingredients naturals i acords únics i prestigiosos amb el segell dels perfumistes Nisrine Grillié, Quentin Bisch, Antoine Maisondieu i Christophe Raynaud, de Givaudan.

Personalitza les teves fragàncies de Moncler

Les teves fragàncies de Moncler es poden personalitzar de manera molt senzilla.
Per fer-ho, has de descarregar l'aplicació escanejant el codi QR del packaging. Encén el bluetooth i obre laplicació. En entrar a l'aplicació us donarà la benvinguda un missatge corporatiu. Seguidament prem el botó amb el logotip de Moncler de la teva nova fragància. Immediatament l'aplicació cercarà fragàncies properes i es connectarà amb la teva, selecciona-la a la pantalla i prem “connectar”. A la següent pantalla escriu el teu missatge personalitzat i prem “enviar”. A punt! Ja tens la teva fragància personalitzada.

Moncler Pour Homme

Moncler Pour Homme és una fragància enfustada aromàtica creada pels perfumistes Antoine Maisondieu i Christophe Raynaud. Encapsula la vibrant bellesa natural d'un bosc alpí i conté una concentració inèdita de notes enfustades. La fragància s'obre amb un acord Alpine Green [Verd Alpino], creat en exclusiva per a Moncler i que, combinat amb la frescor energètica de la Salvia, eleva la fragància a través d'una aura verda de pins de muntanya.
“L'acord Alpine Green és una nota de sortida molt refinada, i precedeix els ingredients més silvestres i enfustats del cor i el fons de Moncler Pour Homme. La fusta de cedre pot arribar a ser molt seca, i aquí està embolicada amb fusta de sàndal i mesc que, en certa manera, l'esmorteeixen. El vetiver és una nota enfustada molt complexa, fresca i enfustada alhora, amb tocs cítrics i facetes molt sofisticades”.
Antoine Maisondieu
Càlid gràcies a un ús generós de la fusta de cedre, l'acord Mountain Woods adquireix protagonisme en aquesta fragància rotunda, i evoluciona cap a matisos terrosos i reconfortants d'alçada en fondre's amb el magnetisme fumat del Vetiver.
“Moncler Pour Homme ofereix una immersió en notes enfustades molt més intensa que qualsevol fragància masculina clàssica. L'acord Mountain Woods, present a les dues fragàncies, està més accentuat a Moncler Pour Homme. Per a Christophe Rainaud i per a mi, la idea era contrastar-ho amb la frescor verda de l'acord Alpine Green i amb tocs aromàtics de resina de pi, sàlvia i xiprer. Per això, Moncler Pour Homme presenta una evolució sobre la pell molt moderna i no segueix les regles tradicionals de composició de perfums”.
Antoine Maisondieu
A l'avantguarda de la perfumeria moderna, Moncler Pour Femme i Moncler Pour Homme combinen l'amor pels ingredients naturals amb tecnologia olfactiva d'última generació i disseny industrial radical. Atrevida, elegant i sorprenent, cadascuna d'aquestes fragàncies és una experiència aventurera i sensorial, i una invitació a entrar al món de Moncler.

Moncler Pour femme

Moncler Pour Femme és una fragància floral, enfustada i mescada formulada pels perfumistes Nisrine Grillié i Quentin Bisch. Inclou dos acords dissenyats exclusivament a mida per a Moncler, i s'obre amb la sensació límpida i lluminosa de l'acord Powdery Snow [Nieu Empolvada], que recorda la bellesa evanescent de la neu acabada de caure.
“Volíem conservar la frescor i el caràcter mineral de la neu sense renunciar a la sensualitat càlida i reconfortant de les notes de fusta. Moncler Pour Femme exigia un to empolsat, com la neu fresca, però amb una sensació envoltant en què vingui de gust submergir-se. Pensa al sol brillant a través dels flocs de neu en una cimera alpina: així és l'acord exclusiu Powdery Snow que hem creat per a aquesta fragància” Nisrine Grillié.
Impulsada per la bellesa radiant de la Bergamota Italiana, evoluciona a través d'un bouquet de flors blanques –Jazmín Sambac i dolç Heliotropo– per capbussar-se de cap a l'abraçada càlida de l'acord exclusiu Mountain Woods [Masteres de Muntanya]. Creada exclusivament per a Moncler, aquesta nota de fons envolta la portadora, trenant les essències seductores de l'ambre, la fusta de cedre i la fusta de sàndal. En assecar-se, el batec luxós i decidit es fon amb vanilina natural i crea un halo femení que dura fins ben entrada la nit.
“La bergamota ha estat extreta mitjançant un procés que li aporta un toc lluminós, més floral que no pas cítric. Accentua la lluentor de la neu en pols i crea una transició fluida entre la nota de sortida i les de fons. El cor de la fragància té una nota de gessamí en flor que és brillant, lleugera i assolellada, i vincula la nota empolsada de sortida i la calidesa vibrant de la base enfustada. L'heliotrop es combina amb la vainilla natural gràcies al seu caràcter suau i cremós” Nisrine Grillié.