El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Miriam Quevedo

Miriam Quevedo és una guardonada firma antienvelliment d'avantguarda que va més enllà dels estàndards cosmètics moderns. Inclou des de tractaments rejovenidors per a cabells i cuir cabellut i rituals personalitzats per a la cura més avançada de la pell.

Reconeguda autoritat en la cura de la pell des de primerenca edat, Miriam Quevedo va aplicar les seves intensives tècniques antienvelliment i els mateixos principis actius per a la pell a les seves col·leccions capil·lars, oferint resultats excepcionals.

Utilitzant els ingredients més preciosos i excepcionals, barreges botàniques orgàniques o pèptids d'última generació, Miriam Quevedo ofereix una eficàcia i un luxe inigualable per a la cura més avançada de la pell, els cabells i el cuir cabellut.

La passió per Miriam Quevedo rau a obtenir les millors matèries primeres, trobar la sinergia perfecta entre naturalesa i ciència per obtenir resultats provats sense precedents.

Amb un esperit pioner, l'equip de científics de Miriam Quevedo utilitza la biotecnologia per potenciar els beneficis de cada ingredient i la seva eficàcia, tot respectant el medi ambient.

Les fórmules de Miriam Quevedo combinen textures i fragàncies úniques desenvolupades en exclusiva per a la firma pels millors perfumistes de Grasse (França).

Filtrar per

Categories
Filtre