Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
TAN MAXIMIZER REPAIRING AFTER SUN SOOTHING MOISTURIZER 400ML

TAN MAXIMIZER REPAIRING AFTER SUN SOOTHING MOISTURIZER 400ML

400 ML 100 ml / 11.81€
-23% T'ESTALVIES -13,75 €
61,00 € 47,25 €
47,25 € -23%
47,25 €
100 ml / 11.81€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,71€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El nou rang After Sun Golden Tan Maximizer de Lancaster repara, calma i hidrata la pell revelant un bronzejat durador, intens, lluminós i uniforme. Gaudeix de la sensació interminable d'estiu!

Somnis amb un bronzejat durador que segueixi lluminós durant setmanes després de les teves vacances? Ara pot perllongar el bronzejat fins a un mes després de l'exposició al sol.

T'agrada el bronzejat daurat de Lancaster? I si poguessis perllongar-ho per aconseguir una sensació d'estiu interminable? El nostre rang After Sun Golden Tan Maximizer perllonga el bronzejat fins un mes després de l'exposició solar i calma instantàniament la pell que ha estat exposada al sol. Formulat amb oli de Buriti d'origen natural, el Tan Activator Complex de Lancaster intensifica la producció de melanina per aconseguir un bronzejat daurat, uniforme i durador. Aquesta Loció After Sun altament nutritiva conté un complex reparador que calma instantàniament la pell, redueix el risc de descamació i deixa la pell flexible i hidratada. A més, està enriquit amb mantega de karité d'origen natural. Aquest nou bàlsam nodreix i revitalitza la pell després de l'exposició solar, il·lumina i perfuma instantàniament la pell amb la icònica fragància de Lancaster adequada per a pells sensibles. Conté un 85,1% dels ingredients d'origen natural.

EAN13
3614227914131
Quantitat
400 ML
Tipus de Pell
Sensible
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Calmant
Hidratació
Lluminositat
Reparació
Uniformitat
Textura
Fluida

Aplicar al cos després de l'exposició solar.

• TAN ACTIVATOR COMPLEX de Lancaster elaborat amb oli de Buriti d'origen natural, estimula el procés de bronzejat i promou la distribució uniforme de la melanina a la pell.

• COMPLEX REPARADOR alleuja i calma a la pell que ha estat exposada al sol per aportar una sensació de confort intens.

17 Comments
No customer reviews for the moment.