Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ULTRATIME SOIN YEUX LIFTANT 15ML

ULTRATIME SOIN YEUX LIFTANT 15ML

15 ML 100 ml / 522.67€
-23% T'ESTALVIES -23,60 €
102,00 € 78,40 €
78,40 € -23%
78,40 €
100 ml / 522.67€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,18€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Annayake Ultratime Soin Yeux Liftant. Descobreixi el poder antiarrugues del Katrizen, un actiu que imita els mecanismes biològics de reparació dels teixits i desencadena a cada arruga un procés similar a la cicatrització.

El contorn de l'ull és la zona més delicada i fràgil de la cara. Pobre en glàndules sebàcies i pràcticament sense capa hidrolipídica, la seva epidermis és molt sensible a les agressions mediambientals i es resseca fàcilment.

Diàriament sol·licitat pels diferents moviments de les parpelles o les picades d'ullet dels ulls, queda prematurament marcat pels signes de l'envelliment: arrugues, ulleres, pèrdua de fermesa i fins i tot enfonsament de les parpelles.

Per tot això, els laboratoris ANNAYAKE han desenvolupat un tractament especialment formulat per tornar al contorn de l'ull les seves qualitats de joventut, el Soin contour des yeux liftant anti-rides. Aquest tractament innovador actua en totes les problemàtiques del contorn de l'ull, omplint les arrugues instal·lades i exercint un efecte lífting visible a les parpelles.

El Soin contour des yeux liftant anti-rides conté 2 actius que actuen conjuntament a l'epidermis:

- el Katrizen desencadena a cada arruga un procés semblant a la cicatrització.

- el Beautylift, amb un increïble efecte lífting. Combinació de dues plantes asiàtiques, aquest actiu tracta de manera global tot el contorn de l'ull. Estira la part superior de la parpella, que s'eleva visiblement. De manera complementària, redueix significativament les ulleres i atenua les bosses a sota dels ulls.

Aplicat al matí ia la nit, el Soin contour des yeux liftant anti-rides redueix ràpidament els signes de l'edat. Els plecs del contorn de l'ull desapareixen, les ulleres i les bosses s'atenuen, i la parpella es retensa visiblement. Corregida, la mirada sembla més jove, més radiant.

Un tractament innovador que actua en totes les problemàtiques del contorn de l'ull, emplenant les arrugues instal·lades i exercint un efecte lífting visible a les parpelles.

Dia rere dia, els signes de l'edat es redueixen visiblement: els plecs del contorn de l'ull desapareixen, les ulleres i les bosses s'atenuen i la parpella es retensa visiblement.

Corregida, la mirada sembla més jove, més radiant.

EAN13
3552571270100
Quantitat
15 ML
Edat Recomanada
30-40 anys
40-50 anys
50 anys en endavant
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Fermesa
Hidratació
Primeres Arrugues
Regeneració
Reparació
Textura
Crema

Al matí i al vespre, aplicar delicadament des de l'extrem intern cap a l'extrem extern de l'ull. Repetir l'aplicació a la parpella mòbil.

COMPOSICIÓN:  AQUA (WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE, DIMETHICONE, CETYL ALCOHOL, SORBITAN STEARATE, CETYL PALMITATE, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, ALBIZIA JULIBRISSIN BARK EXTRACT, BEHENYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), STEARIC ACID, SODIUM BENZOATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), PARAFFIN, C12-15 ALKYL BENZOATE, CARBOMER, XANTHAN GUM, TRIBEHENIN, CERAMIDE NG, PEG-10 PHYTOSTEROL, DARUTOSIDE,SODIUM LACTATE, POLYSORBATE 20, PALMITOYL HEXAPEPTIDE-12, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7.

2 Comments
No customer reviews for the moment.