Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ULTRATIME SÉRUM RESTRUCTURANT CONTOURS AFFINÉS 30ML

ULTRATIME SÉRUM RESTRUCTURANT CONTOURS AFFINÉS 30ML

30 ML 100 ml / 231.33€
-23% T'ESTALVIES -20,60 €
90,00 € 69,40 €
69,40 € -23%
69,40 €
100 ml / 231.33€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,04€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El tractament ideal per remodelar immediatament el rostre i reafirmar-lo durant molt de temps.

Una acció en 2 fases: a llarg termini, proporciona un efecte tensor immediat, reafirma les zones relaxades (galtes, barbeta i coll) i redibuixa l'oval de la cara. Una textura de gel fresca que ofereix un efecte tensor immediat i crea una malla natural a la superfície de la pell.

Aquesta fórmula conté un complex de 2 plantes (caesalpínia spinosa i kappaphycus alvarezzi) que forma una pel·lícula protectora sobre la pell i aporta un efecte lífting immediat i a llarg termini.

El tractament ideal per remodelar immediatament el rostre i reafirmar-lo durant molt de temps. Instantàniament, la cara recobra la densitat, l'elasticitat, l'harmonia dels contorns. La pell està duradorament redensificada i llisa, com a rejovenida.

EAN13
3552571270407
Quantitat
30 ML
Edat Recomanada
30-40 anys
40-50 anys
50 anys en endavant
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Fermesa
Lluminositat
Primeres Arrugues
Regeneració
Reparació
Textura
Líquida

Es fa servir al matí ia la nit, abans de la crema habitual. Aplicar fent un massatge per amplificar l'efecte tensor.

Etapa 1: aplicar eficaçment el sèrum - Dipositar una gota a les 5 zones del rostre (galtes, front, nas, barbeta) i fer penetrar el producte amb els rovells dels dits, realitzant moviments ascendents des del centre del rostre fins a les temples.

Etapa 2: activar la microcirculació - Per reafirmar l'oval del rostre, fer petits pinçaments (3 vegades) als contorns.

Etapa 3: no oblidar el coll i l'escot - Estendre el sèrum mitjançant moviments ascendents.

COMPOSICIÓN:  AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., ISODODECANE, DIMETHICONE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, CAESALPINIA SPINOSA FRUIT EXTRACT, HYDROGENATED POLYDECENE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, POLYSILICONE-11, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, CHLORPHENESIN, KAPPAPHYCUS ALVAREZII EXTRACT, XANTHAN GUM, GLYCERIN, PAEONIA ALBIFLORA ROOT EXTRACT, HYDROLYZED SOY PROTEIN, ISOHEXADECANE, SORBITAN ISOSTEARATE, POLYSORBATE 60, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, TOCOPHERYL ACETATE, POLYSORBATE 80, POLYSORBATE 20, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PUERARIA LOBATA ROOT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SORBIC ACID.