Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
MULTI-INTENSIF SUPER RESTORATIVE DÉCOLLETÉ ET COU

MULTI-INTENSIF SUPER RESTORATIVE DÉCOLLETÉ ET COU

75 ML 100 ml / 87.47€
-37% T'ESTALVIES -38,90 €
104,50 € 65,60 €
65,60 € -37%
65,60 €
100 ml / 87.47€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,98€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Clarins Multi-Intensif Super Restorative Décolleté Et Cou. Un tractament reafirmant i rejovenidor per a la pell del coll i l'escot.

Aquesta rica crema, destinada a cura de les pells madures, exerceix un intens embelliment sobre la delicada i fràgil pell del coll i l'escot.

Entre els seus múltiples beneficis podem destacar:

· Hidrata i nodreix en profunditat.

· Millora la qualitat de la pell, la densifica i li ofereix fermesa.

· Atenua l'aparença de les taques, oferint-nos un to homogeni i totalment unificat.

· Il·lumina la zona dotant-la de claredat i joventut.

Després del seu ús, observarem com la pell va recuperant tota l'elasticitat i el volum perduts pel pas dels anys i es mostra llisa i llisa i suau. La seva textura rica i cremosa és apta per a tot tipus de pells a partir dels 50 anys.

El tractament complet antiedat i antitaques per a un coll i escot llisos i ferms, resplendents de joventut. Després del seu ús, observarem com la pell va recuperant tota l'elasticitat i el volum perduts pel pas dels anys i es mostra llisa i llisa i suau.

EAN13
3666057034145
Quantitat
75 ML
Edat Recomanada
30-40 anys
40-50 anys
50 anys en endavant
Tipus de Pell
Greixosa
Mixta
Seca
Sensible
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Fermesa
Hidratació
Taques

Aplicar al matí ia la nit sobre el coll i escot amb un massatge suau fins a la seva total absorció, després de netejar i equilibrar la pell.

AQUA/WATER/EAU, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, DICAPRYLYL CARBONATE, ISONONYL ISONONANOATE, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, ISOTRIDECYL ISONONANOATE, PENTYLENE GLYCOL, STEARYL HEPTANOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, C14-22 ALCOHOLS, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, PARFUM/FRAGRANCE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, BISABOLOL, HEXYLRESORCINOL, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, CETEARYL GLUCOSIDE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONOL, DEHYDROACETIC ACID, SILICA, SODIUM DEHYDROACETATE, HARUNGANA MADAGASCARIENSIS EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) EXTRACT, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT EXTRACT, STEARETH-20, THERMUS THERMOPHILLUS FERMENT, CISTUS MONSPELIENSIS EXTRACT, LAPSANA COMMUNIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CI 14700/RED 4, SODIUM LAURYL SULFATE, ACETYL TETRAPEPTIDE-2, DEXTRAN [C2806A]

2 Comments
No customer reviews for the moment.