Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
HYDRA-ESSENTIEL BI-SÉRUM INTENSIF "ANTI-SOIF"
HYDRA-ESSENTIEL BI-SÉRUM INTENSIF "ANTI-SOIF"
HYDRA-ESSENTIEL BI-SÉRUM INTENSIF "ANTI-SOIF"

HYDRA-ESSENTIEL BI-SÉRUM INTENSIF "ANTI-SOIF"

30 ML 100 ml / 146.63€
-37% T'ESTALVIES -26,01 €
70,00 € 43,99 €
43,99 € -37%
43,99 €
100 ml / 146.63€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,66€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Clarins Hydra-Essentiel Bi-Sérum Intensif "Anti-Soif". El sèrum hidratant de les pells assedegades.

Bi-Sérum Intensif ""Anti-Soif"" reforça la barrera cutània per oferir fins i tot a les pells més assedegades una hidratació òptima en qualsevol circumstància.

Aquest sèrum hidratant bifàsic, amb una textura tan subtil com confortable, sacia en profunditat hidratant les pells que tiren, han perdut la lluminositat i presenten marques prematures. El vostre secret? Aquest tractament facial s'ha enriquit amb extracte de Kalanchoe bio, un activador potent de la hidratació natural que afavoreix la producció d'àcid hialurònic* per la pell. La seva extra de bellesa? Permet afinar la textura de la pell i allisar la superfície cutània. Un tractament hidratant que aporta benestar i frescor a la pell. Perfectament hidratada, la pell recobra tota la seva lluminositat i bellesa.

* Una "esponja molecular" fixadora de l'aigua de la pell.

Beneficis:

Pell intensament hidratada, fresca i llisa.

Lluminositat revifada

Textura de la pell afinada

Resultats:

• Des de la primera aplicació: el 93,5%* de les dones aprova la textura fresca.

• El 90%** noten la pell perfectament i intensament hidratada.

* Test de satisfacció realitzat amb 63 dones durant 2 setmanes.

** Test de satisfacció realitzat amb 106 dones, des de la primera aplicació de Bi-Sérum + Crème Désaltérante.

EAN13
3380810108996
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Revitalitzant
Textura
Fluida
Format
Dosificador

Aplicar juntament amb Crème Désaltérante per a una pell perfectament hidratada.

1. Escalfar

Prendre una nou de la crema de nit. Escalfar la barreja entre les mans per assolir la temperatura de fusió amb la pell i afavorir-ne l'eficàcia immediata.

3 segons

2. Aplicar

Deixeu actuar amb el pes natural de les mans sobre el coll i l'escot per crear una sensació immediata de benestar i distribuir el tractament uniformement.

8 segons

3. Drenar

Drenar per estimular la circulació, tornar la lluminositat a la pell i mantenir una cara ferma. 3 vegades a les galtes, 3 vegades al front, i 5 vegades al coll i l'escot.

16 segons

INGREDIENTES*: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, ISOHEXADECANE, ISONONYL ISONONANOATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, BUTYLENE GLYCOL, SILYBUM MARIANUM SEED OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, XYLITYLGLUCOSIDE, SODIUM CHLORIDE, ANHYDROXYLITOL, PARFUM/FRAGRANCE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, XYLITOL, ATRACTYLOIDES LANCEA ROOT EXTRACT, DISODIUM EDTA, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, GLUCOSE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, KALANCHOE PINNATA LEAF EXTRACT, RIBES NIGRUM (BLACK CURRANT) BUD EXTRACT, MALTODEXTRIN, ORTHOSIPHON STAMINEUS EXTRACT, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, POTASSIUM SORBATE, CI 61565/GREEN 6, CI 42090/BLUE 1, CALLICARPA JAPONICA FRUIT EXTRACT, CI 60730/EXT, VIOLET 2, TOCOPHEROL, ASCORBIC ACID, [V2968A] 

* Tingues en compte que les nostres fórmules poden canviar o variar. Per conèixer la llista d'ingredients actualitzada, consulteu el pack o envàs del producte.