El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

House Of Sillage

HOS N001 EDP 75ML

Preu de 100ml a 293.93€
220,45 €

Fora d'estoc

Descripció

Dels viatges llegendaris a través de les antigues rutes de les espècies, HOS N.001 es constitueix com una icona majestuosa de distinció amb notes vives de clau, ambre i fusta d'agar. Dissenyada per a l'home segur de si mateix que traspua equilibri i sobirania. Autèntic emblema de masculinitat atemporal, aquesta fragància fumada i especiada, aconsegueix una barreja d'esplendor absoluta amb diferents rastres de fava tonka, caoba i fusta de cedre per evocar una aura de serena majestuositat.

EAN13
857956003896
Quantitat
75 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Afustada
Especiada
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó

On batega el pols! Aquí és on has d'aplicar el teu perfum: als canells, la clavícula, darrere de les orelles, el coll oa la part posterior del colze pel fet que la pressió sanguínia en aquestes zones corre més a prop de l'epidermis, cosa que suposa una alliberament constant de l'essència del perfum.

El coll és una zona de pols de manera que la calor generada en aquesta zona permetrà que el perfum perduri més. Les nines: deixa que el perfum sigui absorbit per la pell, no les freguis després d'aplicar-lo.

I després de la dutxa és el moment ideal per perfumar-te, ja que la pell absorbeix millor el perfum i farà que la seva olor perduri.

Oblida allò que “com més perfum, millor olor”. Si vols prolongar els efectes aplica poca quantitat, a les zones estratègiques i quan no apreciïs la seva aroma, potencia'l amb una altra dosi.

Polvoritzar-lo a certa distància de la pell també és molt important! La distància recomanada és de 10 cm de la part del cos on ho vulguis aplicar.

Les fragàncies de House Of Sillage produïdes a França i creades per famosos perfumistes contenen entre un 20% i 30% d'olis procedents de tot el món. La nota destacable i característica dels perfums és la Vainilla. Cada flascó conté 75ml de fragància amb la seva pròpia inspiració i identitat.

Eau de parfum per a home.

Sortida: Fusta d'agar, Ambre, Canyella

Cor: Haba Tonka, gingebre, Clau

Fons: Vainilla, Caoba, Fusta de Cedre