Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
GELEE AUTO VISAGE 50ML

GELEE AUTO VISAGE 50ML

50 ML 100 ml / 47.80€
23,90 €
23,90 € -0%
23,90 €
100 ml / 47.80€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,36€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Descobreix el nou Aqua-Gelée Autobronzante per a una hidratació instantània, un to bronzejat progressiu i una pell naturalment il·luminada. Biotherm proporciona la seva experiència en hidratació a l'autobronzejador: una fórmula autobronzejadora en un sèrum de textura fresca i lleugera per a una aplicació fàcil i un resultat natural. To bronzejat daurat natural. Sentiràs la pell hidratada, més lluminosa i més bella. Per a dones i homes que busquen un bronzejat progressiu per a la seva pell alhora que la manté hidratada.

Amb tecnologia DHA (5%): s'oxida en contacte amb les proteïnes de la pell, proporcionant-li un bronzejat únic bronzejat, natural i uniforme (fase aquosa).

Caramel per a una coloració immediata i natural de la pell i per a una aplicació fàcil. Àcid hialurònic per a una hidratació profunda de la pell. Mareper-la per captar la llum i embellir a l'instant la pell amb reflexos daurats. Life plankton™ capaç de reforçar la barrera natural de la pell i afavorir la regeneració cel·lular (fase aquosa) i Vitamina E per a una acció contra els radicals lliures (fase oliosa).

Sèrum autobronzejador de rostre amb progressiu bronzejat daurat natural.

Textura lleugera i lluminosa i fragància aquàtica. Sense marques. Pell hidratada i lluminosa.

EAN13
3614270201943
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Lluminositat
Textura
Fluida
Format
Dosificador
Acabat
Natural

Neteja perfectament la pell del rostre, hidrata-la ia continuació aplica una dosi de l'autobronzejador de manera homogènia, evitant el contorn dels ulls i els llavis. Recorda rentar-te les mans en acabar.

Àcid hialurònic i nacres