Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
LAIT SOLAIRE SPF30 400ML
400 ML 100 ml / 9.23€
36,90 €
36,90 € -0%
36,90 €
100 ml / 9.23€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,55€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La nova Lait Solaire SPF30 400ml, inspirada en la nostra llegendària Lait Corporel, converteix la protecció solar en un autèntic ritual de luxe. Gràcies a la protecció solar de SPF30, és apta des de pells sensibles a molt sensibles, moderadament exposades al sol.

La pell queda embolicada amb la suavitat de la nostra "lait" original, que la protegeix dels raigs solars gràcies al filtre fotoestable d'ampli espectre que absorbeix els raigs UVA i UVB. Lait Solaire també conté vitamina E i plàncton termal pur, ingredient indispensable dels productes Biotherm.

Cuida la teva pell amb aquesta llet suau deliciosament perfumada amb notes cítriques i tria el teu factor de protecció per gaudir del sol sense riscos. Una textura làctia i suau amb una fragància cítrica inspirada en les notes de la llegendària Lait Corporel.

Protecció i plaer conjugats: la pell queda protegida dels raigs del sol gràcies a un sistema de filtres de gran espectre que absorbeix tant els raigs UVA com UVB. Aquest sistema multifiltre també està combinat amb vitamina E per neutralitzar els radicals lliures i limitar-ne la producció. Un component essencial dels productes Biotherm, el Life Plankton™, completa la fórmula per estimular les defenses naturals de la pell*. *Tests in vitro

Perfectament protegida, la pell pot gaudir amb tranquil·litat dels beneficis del sol i presumir de manera gradual d'aquell bronzejat daurat tan anhelat. La pell manté la seva brillantor daurada fins i tot durant més temps gràcies al poder hidratant de Lait Solaire.

Biotherm s'inspira en la seva mítica llet hidratant "Lait Corporel" per crear la seva nova protecció solar "Lait Solaire" dissenyada per proporcionar una òptima protecció solar a homes i dones. Està adaptada tant per a la pell del rostre com per a la del cos. Gaudeix ara de la teva protecció solar amb la deliciós aroma i textura irresistible de Lait Corporel.

EAN13
3605540654439
Quantitat
400 ML
Edat Recomanada
20-30 anys
30-40 anys
40-50 anys
50 anys en endavant
Tipus de Pell
Sensible
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Protecció solar
SPF 30

Aplicar la protecció solar just abans de lexposició. Tornar a aplicar generosament de manera regular per mantenir la protecció, especialment després de banyar-se, en cas de transpirar o després d'assecar-se amb una tovallola.

1 Comment
No customer reviews for the moment.