El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BAMBOO SOIN ENERGISANT YEUX 15ML

BAMBOO SOIN ENERGISANT YEUX 15ML

15 ML 100 ml / 288.00€
-23% T'ESTALVIES -12,80 €
56,00 € 43,20 €
43,20 € -23%
43,20 €
100 ml / 288.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,65€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Bamboo Soin Energisant Yeux. Símbol d'energia i de delicadesa, el bambú és ple de constituents indispensables per preservar la bellesa de la pell.

BAMBOO posa en relleu aquesta força vegetal al Soin énergisant contour des yeux, que ajuda a preservar el contorn de l'ull davant els signes de l'edat.

Una textura de crema fina i lleugera que s'aplica amb els rovells dels dits i penetra amb rapidesa.

Formulat amb un complex de 3 plantes (Pfaffia-Marapuama-Lliri blanc), aquest tractament redueix eficaçment les ulleres i les bosses gràcies a la seva acció demostrada en l'activació de la microcirculació i el drenatge dels teixits.

Aquest tractament delicat atenua les ulleres i les bosses per revelar la resplendor de la mirada.

ANNAYAKE posa en relleu la força vegetal del bambú al Soin énergisant contour des yeux, que ajuda a preservar el contorn de l'ull davant els signes de l'edat.

De textura cremosa, fina i lleugera, inclou extractes d'aigua, saba i escorça de bambú, per estimular la vitalitat i la regeneració de les cèl·lules, així com l'elasticitat de la pell, a més d'un complex de tres plantes per reduir les ulleres i la inflor.

Visiblement revitalitzat, el contorn de l'ull sembla més jove.

EAN13
3552572500503
Quantitat
15 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Fatiga
Bosses
Ulleres
Textura
Crema

Al matí i al vespre, aplicar delicadament des d'extrem intern cap a l'extrem extern de l'ull. Repetir l'aplicació a la parpella mòbil.

COMPOSICIÓN: AQUA (WATER), PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, SHEA BUTTER ETHYL ESTERS, GLYCERIN, PEG-8, CETEARYL OLIVATE, SORBITAN OLIVATE, CAPRYLOYL GLYCERIN/SEBAC- IC ACID COPOLYMER, OLEA EUROPAEA (OLIVE) OIL UNSAPONIFIABLES, BETAINE, DIHEPTYL SUCCINATE, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-11, PULLULAN, CAFFEINE, POLYMETHYL METHACRYLATE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, DECYLENE GLYCOL, POLYISOBUTENE, PFAFFIA PANICULATA ROOT EXTRACT, TETRASODIUM EDTA, PTYCHOPETALUM OLACOIDES BARK/STEM EXTRACT,  APRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, LILIUM CANDIDUM FLOWER EXTRACT, CITRIC ACID, LECITHIN, BAMBUSA VULGARIS WATER, PEG-7 TRIMETHYLOLPROPANE COCONUT ETHER,  IOSACCHARIDE GUM-4, 1,2-HEXANEDIOL, TOCOPHEROL, SORBITAN ISOSTEARATE, PHYLLOSTACHYS PUBESCENS SHOOT BARK EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, BAMBUSA VULGARIS SAP EXTRACT, ASCORBYL PALMITATE.